`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Brooks england

Brooks england Flyer

  • Brooks england Flyer
  • Brooks england Flyer

Brooks England Flyer

Tuotekuvaus Brooks england Flyer

Flyer ja sen hyvät malli Flyer S klassisesti jousitettu satulat pitkän matkan vaellus ja farmari. Se on suoraan laskeutuvan B66 Champion, ensin esillä 1927 luettelossa. Jakavat saman nahka yläosien B17 malleja, ne yhdistyvät mukavasti näiden suosittuja malleja kanssa ylimääräinen jousitus myöntämät kaksi takana jouset. Molemmat ovat saatavilla putkimainen teräsniitit tai käsi kädenvääntöä kupari niittejä nimillä Flyer Special ja Flyer S Special.Tekniset tiedot:


Pituus: 275mm.

Leveys: 175mm.

Korkeus: 87mm.

Paino: 860g.


Rakastatko pyöräily:a? Hanki oma Brooks england Flyer ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Brooks england:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Polkupyörän osat tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman pyöräily mallit, useimmat Satulat tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Brooks england Flyer

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Tuote vastaanotettu ajoissa

-

Kohde vastaanotettu tarkasti. Brooks säilytti laadunsa koko ajan. Peukut pystyyn!

Erinomainen laatu ja toimitus

-

Brooks Flyer -rakennuksen laatu on huippuluokkaa! Asennus ja asennon hienosäätö on helppoa ja alustava satulamatkan testaus oli erittäin mukavaa. Toimitus oli erinomaista ja seurantajärjestelmä on melkein reaaliaikainen.

Bonne laadukas, mukava

-

Bonne laadukas, mukava apres quelques 100 km.

Brooks englannin lentolehtinen

-

kaikkein paras

Harika

-

Hiç bir sorun yaşamadan teslim aldım.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Ürünün kalitesini anlatmaya gerek yok sanırım.

Tiedoksi

-

Laatikko näytti masentuneelta ja "käytettynä" vastapäätä tilaukseni (Flyer) toista laatikkoa. Lukuun ottamatta, mutta satulan takana on pieni väriero, avaamalla ja sulkemalla laatikko säännöllisesti (se hankaa hieman nahkaa vasten). Se antaa minulle vaikutelman, että tämä artikkeli on ollut "näyttelytila" -malli, mikä ei normaalisti ole sinun tapauksessa. Minun arvosanani ei saisi näkyä arvosteluna. Haluan vain kertoa sinulle, enkä harrasta urheilua saada jotain vastineeksi tai palauttaa satula. Voin lähettää valokuvia sinulle postitse, jos vaikutelmasi ei ole selvästi kuvattu. Toinen satulani on kärjessä, ja teen parhaan katsauksen, jonka voit varmasti lähettää.

Laatu purot

-

Brooks-satula on aina mukavuutta, tyyliä, valmistuslaatua ... Flyeri täyttää kaikki nämä keinottelu. Erittäin mukava Yhdessä täydellisen B17-soittimen kanssa kaikille pyöräilijöille.

Joka pennin arvoinen

-

Mukava heti lepakolta ja nautittavaa pitkällä matkalla. ainoa takana tämä satula on paino, mutta kuka välittää? tämä on erinomainen tuote.

Tyytyväisyys oliko

-

Postimyynti ulkomailla oli ahdistusta ensimmäistä kertaa, mutta sähköposti mukaisesti edistymistä saapui, oli hyvin helpottunut. Kiitos teille, pystyimme laittaa halpoja kädessä haluttu hyödyke. Haluaisin myös käyttää.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje