`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Brooks england

Brooks england Small Pickwick 14L

Brooks england Small Pickwick 14L

Brooks england Small Pickwick 14L

  • Brooks england Small Pickwick 14L
  • Brooks england Small Pickwick 14L
  • Brooks england Small Pickwick 14L
  • Brooks england Small Pickwick 14L
  • Brooks england Small Pickwick 14L

Brooks England Small Pickwick 14L

Tuotekuvaus Brooks england Small Pickwick 14L

Pickwick on monipuolinen kangasvalssainen reppu, jonka muotoilu täydentää kaupunkiliikenteen pyöräilyä. Valmistettu vedenpitävästä puuvillasta ja aidosta Brooks-nahkaverhosta, Pickwick on suunnitellut André Klauser Lontoossa ja valmistettu Toscanan kukkuloilla italialaisten käsityöläisten toimesta. Reppu sisältää yhden salaisen taskun ja yhden ylimääräisen osaston, jotka molemmat piilotetaan pussin takaosaan. Taskut ja rullakiskojärjestelmä sulkeutuvat selkänne kohti, säilyttäen tyylikkään ulkonäön säilyttäen omaisuuttasi turvallisena. Pickwick Small on uusin versio myydystä Pickwickistä, joka on valmistettu samasta vedenkestävästä käsitellystä puuvillakankaasta ja aidosta kasvis-parkitusta nahasta. Valmistettu Italiassa.

Tekniset tiedot:

Tilavuus: 12 14 l

Leveys: 26 cm

Korkeus: 40 48 cm

Syvyys: 12 cm

Paino: 660 g


Jos etsit pyöräilyvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu bikeinn:aan. Brooks england:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla pyöräilytuotteilla on täysi Brooks england:n takaama takuu. Valitse yksi Laukut kategorioista ja tutustu laajaan Laukut tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Brooks england Small Pickwick 14L on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Brooks england Small Pickwick 14L

Sukupuoli
Ikä
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje