up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Buff ®

Buff ® Windproof Beanie

Buff ® Windproof Beanie

plus
  • Play videoBuff ® Windproof Beanie
  • Buff ® Windproof Beanie
  • Buff ® Windproof Beanie

Buff ® Windproof Beanie

Tuotekuvaus Buff ® Windproof Beanie

Tekninen tuulenpitävä hattu korkean intensiteetin harrastuksiin, kuten juoksu, polkujuoksu, MTB Murtomaahiihto, alpinismi tai jääkiipeily suojaamaan tuulelta ja äärimmäisiltä kylmiltä lämpötiloilta.


Ominaisuudet:

High Tech tuulenpitävä hattu. Valmistettu painetusta Windstopper-kankaasta, jossa on pehmeä fleecevuori, joka peittää koko pään.
Mukavat saumat ultraääni- ja sidontatekniikalla. Se yhdistää kankaat lämpöfuusiolla. Mikä luo vaatteen, joka istuu optimaalisesti ja estää ihoärsytyksiä.
Sopii käytettäväksi kypärän alla
Pienet lasg-rei'itykset korvien alueella kuulemisen helpottamiseksi.
Ergonomisesti suunniteltu
Mukana heijastava siirto. Täydellinen parantamaan näkyvyyttä valaistuksessa. Tai kuviollinen Buff´-logo, jota käytetään joissakin malleissa
Suorita Fit


Tekniset tiedot:

100% polyesteriä
Löydä suosikki Naisten vaatteetmallisi ja nauti pyöräilysta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Buff ® Windproof Beanie:n. Jos sinulla kysyttävää Buff ® Windproof Beanie:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä pyöräilyasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Buff ® Windproof Beanie

Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Mukava ja mukava hattu

-

Tämä Buffin tuulenpitävä hattu on erittäin mukava, sopii hyvin pään ja korvien ympärille, tuntuu pehmeältä ja pitää tuulen ja kylmän. Sopii hyvin polkupyörän kypärän alle ja sillä on kaunis väri!

Pitää tuulen

-

Tiukka korkki, joka pitää tuulen pois painostaan huolimatta. Mahtuu helposti.

Buff® tuulenpitävä hattu

-

Sopii tiiviisti päähän. Muotoiltu peittää korvat, jotka auttavat pitämään päätä ja korvia pois kylmyydestä ja tuulista. Täydellinen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up