up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Buff ®

Buff ® Windproof Beanie

plus
  • Play videoBuff ® Windproof Beanie
  • Buff ® Windproof Beanie

Buff ® Windproof Beanie

Tuotekuvaus Buff ® Windproof Beanie

Tekniset ominaisuudet:

Korkean teknologian tuulenpitävä hattu, tehty painettujen Windstopper kangas featuring pehmeä fleece-vuori, joka kattaa koko pää

Comfort saumat Ultraääni ja liimaus Technology, joka yhdistää kankaat lämmön fuusio, mikä luo vaate optimaalinen sopivuus ja estää ihon ärsytystä

Sopivaa käyttää kypärän alle

Pieni laser rei'itys korvien alueella tukea kuulo

Ergonomisesti muotoiltu

Mukana heijastava siirto, täydellinen parantaa näkyvyyttä huonoissa valaistusolosuhteissa tai kuviollinen BUFF logo käytetty joissakin malleja

Saatavana kaksi kokoa S / M (53 57cm) ja L / XL (58 62cm)

100% Polyeste

PERFORM fit

Terminen mukavuus: äärimmäiselle kylmyydelle


Juuri nyt, Buff ® Windproof Beanie on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. bikeinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Naisten vaatteet katalogista Päähineet kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Päähineet tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Buff ® Windproof Beanie

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Mukava ja mukava hattu

-

Tämä Buffin tuulenpitävä hattu on erittäin mukava, sopii hyvin pään ja korvien ympärille, tuntuu pehmeältä ja pitää tuulen ja kylmän. Sopii hyvin polkupyörän kypärän alle ja sillä on kaunis väri!

Pitää tuulen

-

Tiukka korkki, joka pitää tuulen pois painostaan huolimatta. Mahtuu helposti.

Buff® tuulenpitävä hattu

-

Sopii tiiviisti päähän. Muotoiltu peittää korvat, jotka auttavat pitämään päätä ja korvia pois kylmyydestä ja tuulista. Täydellinen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up