`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Campagnolo

Campagnolo Super Record Short Cage

  • Campagnolo Super Record Short Cage
  • Campagnolo Super Record Short Cage
  • Campagnolo Super Record Short Cage

Campagnolo Super Record Short Cage

Tuotekuvaus Campagnolo Super Record Short Cage

Ominaisuudet: Alumiini kiinnityspultti Hiilikuitu ylempi ja alempi runko Hiilikuitulevy Hiilikuitulevy ja yksinomainen Ultra Shift ™ -geometria Keraamiset kuulalaakerit Hihnakotelo alumiini kiinnityspultit Uusi ylempi runko, jossa on HO (hydraulinen optimointi) geometria ultrakevyssä teknopolymeerissä, vahvistettu hiilellä kuitutekniikat: XPSS ™ Extreme Performance Shifting System USB ™ Ultra Smooth Laakerit.

2x10V-järjestelmille.

Yhteensopiva kasettien 11 42T kanssa.Löydä etsimäsi Campagnolo Super Record Short Cage verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Polkupyörän osattarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Takavaihteet:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan bikeinn:sta.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje