`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Castelli

Castelli Cannondale Garmin Aero Shoecover RM

  • Castelli Cannondale Garmin Aero Shoecover RM
  • Castelli Cannondale Garmin Aero Shoecover RM

Castelli Cannondale Garmin Aero Shoecover RM

Tuotekuvaus Castelli Cannondale Garmin Aero Shoecover RM

Näet tämän meidän pro ratsastajaa, kun he haluavat mennä nopeasti. Malli on seurausta CFD mallinnus ja tuulitunneli testaus minimoida vetää tällä myrskyisä alueen elin.

Ominaisuudet:

Aero suojus TT tai road racing

Leikkaa korkea pohjaan vasikka.

Aero siivilässä aids sileä Happilaitoksen

Silikoni jalka tarttuja

Camlock vetoketju

Cleat lovea.

Tekniset tiedot:

Paino: 87 g

tekniikka:

ROSSO CORSA:

Meidän Rosso Corsa etiketti sovelletaan vain korkeimmalla tasolla tuotteiden teemme. Jokainen lanka ja kuitu, jokaisen mutkan ja ääriviivat on pakkomielle. Rosso Corsa edustaa kategorinen läpimurtoa pyöräily innovaatio ja huolellinen ammattitaito odotat Castelli suorituskykyä parantavia vaatteita.


Jos haluat ostaa Castelli:n parhaita Miesten kengättuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! bikeinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Castelli:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista pyöräilytuotteistamme, kuten Castelli Cannondale Garmin Aero Shoecover RM. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Castelli Cannondale Garmin Aero Shoecover RM kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Castelli Cannondale Garmin Aero Shoecover RM

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje