`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Castelli

Castelli Core Tri

  • Castelli Core Tri
  • Castelli Core Tri

Castelli Core Tri

Tuotekuvaus Castelli Core Tri

CORE. ESSENTIAL TRI:


Nämä pala ovat keskeisiä oman tri lifestyle-ahkera kappaletta, jotka ovat valmiita rotu joka viikonloppu ja pitää jopa koko kauden. Weve mukana keskeisiä piirteitä meidän huippuluokan tuotteita, kuten poikkeuksellisen mukava KISS Air Tri istuinosa, Ilmainen aerodynaaminen tasku muotoilu, ja Speed ​​Koukut estää alkuun ratsastus aikana uida ja bike.All nämä kappaleet voivat olla täysin sublimaatio painettu asu klubin.


Oletko kiinnostunut Castelli:n Core Tri:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla bikeinn:n valikoimassa, omassa pyöräily verkkokaupassasi. Meiltä bikeinn:lta löydät suuren valikoiman Castelli-merkkisiä pyöräily varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Castelli Core Tri vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt bikeinn:n laajaan valikoimaan pyöräily varusteita.

Ominaisuudet Castelli Core Tri

Hihatyypit
Ominaisuudet
Vetoketjun pituus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje