`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Castelli

Castelli Core Tri

  • Castelli Core Tri
  • Castelli Core Tri

Castelli Core Tri

Tuotekuvaus Castelli Core Tri

Nämä pala ovat keskeisiä oman tri lifestyle-ahkera kappaletta, jotka ovat valmiita rotu joka viikonloppu ja pitää jopa koko kauden. Weve mukana keskeisiä piirteitä meidän huippuluokan tuotteita, kuten poikkeuksellisen mukava KISS3 Tri istuinosa, Ilmainen aerodynaaminen tasku muotoilu, ja Speed ​​Koukut estää alkuun ratsastus aikana uida ja pyörä.Caracteristicas:


Tempo3 Light joustavaa kangasta

YKK Camlock vetoketju

Suuri kapasiteetti aero Ilmainen taskurakenne

Nopeus Koukut integroida lyhyt

Sublimated GRAPHIEspecificaciones:


Paino: 104 g


Castelli Core Tri on täydellinen valinta täydentääksesi pyöräily varusteitasi. bikeinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti bikeinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, pyöräily verkkokaupastamme voit löytää muita pyöräily tuotteita, jotka sopivat yhteen Castelli Core Tri:n kanssa.

Ominaisuudet Castelli Core Tri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje