`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Castelli

Castelli Diluvio

  • Castelli Diluvio
  • Castelli Diluvio

Castelli Diluvio

Tuotekuvaus Castelli Diluvio

Pidä kädet lämpiminä kylmissä ja kosteissa olosuhteissa voi tuntua vaikealta. Onneksi sukeltajien, surffaajien ja ne meistä, jotka kieltäytyvät päästä pois pyörän, kun sää saa ilkeä, meillä on neopreeni.


Valmistettu kolme millimetrin paksuinen neopreeni kanssa kuumasuljetuissa saumat pitää pois tuuli ja vesi. Vedä Diluvios ennen hypätä satulaan ja pää ulos kylmään ja märissä olosuhteissa.Ominaisuudet:


Neopreeni eristys pitää kädet mukavan lämmin


Ei slip tartuin kämmen


Laajennettu neopreeni ranneke pitää tuulen ja sateen pois


Tilaa nyt oma Castelli Diluvio:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Castelli Diluvio:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Castelli Diluvio:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 25.99 $. Suuresta Käsineet tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Castelli Diluvio

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täydelliset käsineet

-

Pidän näistä käsineistä, mutta jos minun pitäisi valita yksi uudestaan, valitsisin kosketusnäyttöominaisuuden. muuten se on hyvännäköinen ja erittäin lämmin hansikas.

Suositellaan

-

Erittäin lämpimät käsineet ovat kaikki neopreenia (märkäpukujen materiaali) Hyvä hinta-laatusuhde

Käsineet

-

Monet hyvät pitivät

Castelli diluvio käsine

-

Erittäin hyvä ja mukava käsineitä. Kun otetaan huomioon materiaalin, en löytänyt, että he saavat hikinen sisäpuolella.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje