`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Castelli

Castelli Free Aero Race 4

Castelli Free Aero Race 4

  • Castelli Free Aero Race 4
  • Castelli Free Aero Race 4
  • Castelli Free Aero Race 4

Castelli Free Aero Race 4

Tuotekuvaus Castelli Free Aero Race 4

Meidän ei kompromissiratkaisua parhaan pyöräilyvaatekerroksen luomiseen maailmassa ei ole enää selvää kuin vuonna 2019 Aero Race 4 Bibshort. Tämä on tuote, joka on tehty 12 vuoden kehityksen ja viimeistelyn kautta, kirjaimellisesti miljoonien kilometrien päällä.

Vapaa Aero Race lyhyt on koko kilpailu, jota toimitamme Team Skyille ja kaikille sponsoroiduille kisatarjouksille vuodesta 2007. Mutta se ei riitä siihen, että voit vain mennä ulos ja ostaa pari. Koska nämä kaverit ajaa yli 30 000 kilometriä vuodessa, pidämme niitä ihanteellisina testaajina ja jatkuvasti herättävät palautetta. Ero on se, että me todella kuuntelemme niitä. Ja hyvä asia

olet, että ammattilaiset etsivät mukavia shortseja, joten tämä lyhyt on tehty minimalistiseksi ja nopeaksi, mutta uhraamatta koko päivän mukavuutta.

Tälle vuodelle olemme tehneet hienovaraisia ​​mutta tärkeitä viimeistelyjä. Istuintyyny on uusittu pehmeämmällä, tiukemmalla ja täysin saumattomalla päällimmäisellä kerroksella. Leg Gripper on myös Stretchier ja Grips parempi vielä mahdollistaa paremman laadun Sublimation Tulosta. Raidetangot ovat

Sekä kevyempi että miellyttävämpi ja samalla parempaa tukea.

Ominaisuudet:

Vortex-kuvioitu kankaalla jaloille aerodynamiikalle

Forza-kangas sisäosilla 38% Lycra® -tuotteella, joka sopii täydellisesti

Stripe mesh -mekaaninen minimalistinen runkorakenne pitää sinut viileänä

GIRO 4-jalka tarttuva elastinen paremman otteen ansiosta laajalle alueelle

Doppio V -rakenne edessä lisää tukea ja mukavuutta

Litteä lukkoompelu

Progetto X2 Air Saumaton istuintyyny

Tekniset tiedot:

PAINO: 172 g (suuri)

tekniikka:

Kun kyseessä on suorituskyky pyöräily, onko se pitkä viikonloppu ratsastaa, maantieajot tai granfondos, bibshorts ovat, jos se on täydellistä mukavuutta. Täydellinen pari raitoja tarjoavat vain oikean tasapainon mukavuutesi ja tukemiesi jalkojen suhteen, kun pelaat näitä kilometrejä.

Pro-tason istuintyyny maksimaalisesta mukavuudesta. Uusi saumaton ihonhoitotaso on pehmeämpää ihoa vasten ja vähentää hankausta. Erillinen satulamainen vaimennuskerros, jossa progressiivinen vaimennus suuritiheyksisen vaahtomuovin ja geelisäiliön avulla.

Korkea suorituskykyinen istuintyyny kaikissa olosuhteissa. Yksittäinen rakenne, jossa on vaihteleva paksuus. Päivitetty vuodelle 2019, jossa on tukevampi pehmuste ja pehmeämpi, venytysvärinen kangas ihon vieressä.


Haluaisitko hankkia itsellesi suositun Castelli Free Aero Race 4:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Pikkuhousut kokoelmasta, pyöräily kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. bikeinn:stä löydät parhaat pyöräily tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Miesten vaatteet:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Castelli Free Aero Race 4

Sukupuoli
Ikä
Vaatteen tyyppi
Ominaisuudet
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Henkselit
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Tiukka ja laadukas tuote

-

Nämä pyöräilypussit ovat erittäin hyvin tehtyjä ja ovat ehdottomasti laadukas esine, mutta voin puhua vain itseni puolesta, kun sanon, että tyyny minulle ei ole mukava, koska koska siinä on ylimääräinen pehmuste tyynyn keskellä, se todella puristuu enemmän ja tuntuu epämukavalta Olisi todellakin parempi, jos pehmuste olisi enemmän tyynyn ulkopintaa kohti. Yksi muistiinpano varmista, että saat koon normaalikokoisesta, koska nämä rotulaukut ovat erittäin tiukka!

Erittäin mukava

-

Erittäin mukava, erinomainen pitkille kävelyille ja tarjoaa täydellisen istuvuuden!

Hyvä tuote

-

Oikea istuvuus, mukava pohja, parannetut olkaimet. kaiken kaikkiaan hyvä tuote, perusteltu hinta.

Arvioita

-

Super-tavarat

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje