`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Castelli

Castelli Free Aero Race 4

Castelli Free Aero Race 4

  • Castelli Free Aero Race 4
  • Castelli Free Aero Race 4
  • Castelli Free Aero Race 4

Castelli Free Aero Race 4

Tuotekuvaus Castelli Free Aero Race 4

Naisten vaatteet on tyypillisesti suunniteltu naisille. Vapaa Aero 4 W Bibshort on kuitenkin suunniteltu maastosta kilpaillen. Tämä erityinen tavoite johtaa meidät hieman minimalistiseen rakenteeseen, mutta se on tehty aerodynamiikalle ja mukavuudelle, koska kilpa vaatii pitkiä tunteja satulassa sekä koulutuksessa että kilpailupäivänä, mikä on yksi miellyttävimmistä shortseistamme.

Free Aero 4 W Bibshort edustaa merkittävää kehitystä viime vuoden mallista. Siellä on myös uusi jalkahaarukka, jossa on vielä tasainen raakaleikkausreuna, mutta nyt on pystysuora silikoniraidat, jotka pitävät sen paikallaan rajoittamatta venytystä. Uusi kangas mahdollistaa entistä paremman tulostuslaadun räätälöityä tiimituotantoasi varten, kuten Team Sky käyttää vuonna 2019.

Olemme päivittäneet saumat, jotka parantavat istuvuutta ja tekevät lyhyestä ulkonäöstä entistäkin paremmat. Olemme muokattu rintareppu uusilla kankailla ja rakenteilla, jotta ne pysyvät viileämpinä, tasaisina ja kestävät. Uusi Free Aero 4 W Bibshort saa myös päivitetyn Progetto X2 Air saumaton istuintyynyn, jossa on pehmein pintakangas, jota olet tuntenut istuintyynyissä.

Ominaisuudet:

Vortex-kangasta jalkoilla ilmailun suorituskyvylle

Forza-kangas sisäosilla, jossa on 38% Lycra®-sisältöä

Stripe mesh -muotoiltu litteä rintarepun rakenne pitää sinut viileänä

Giro4-jalkahanskat joustavat paremman otteen saamiseksi suuremmalle alueelle

Edessä Doppio V -rakenne lisää mukavuutta

Litteä lukitus ompelemalla

Progetto X2 Air saumaton Donna naisten erityinen istuintyyny

Tekniset tiedot:

Paino: 156g

tekniikka:

ROSSO CORSA:

Rosso Corsa -merkkiä käytetään vain korkeimmilla tuotteillamme. Jokainen kierre ja kuitu, jokainen käyrä ja ääriviivat ovat pakkomielteisiä. Rosso Corsa edustaa kategorista läpimurtoa pyöräilyinnovaatiossa ja tarkassa käsityötaitossa, jota odotat Castellin suorituskykyä parantavista vaatteista.


Kaikki Pikkuhousut kategorian pyöräily tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. bikeinn:sta löydät täyden Castelli-kokoelman Naisten vaatteet tuotteita. Castelli:n Free Aero Race 4:een hinta on 185.49 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Castelli Free Aero Race 4

Ominaisuudet
Pituus
Henkselit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukava väri

-

Jotain erilaista kuin musta, kaunis sininen teräsväri. Ystävällisempi kesäksi. Istu kuin hansikas. Odotan innolla pyöräily sää shortseja.

Erittäin hyvät shortsit

-

Erittäin laadukkaat rintaliivit. Mukava säämiskänahka pitkäkestoisille retkille

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje