`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Castelli

Castelli Free Tri

Castelli Free Tri

  • Castelli Free Tri
  • Castelli Free Tri
  • Castelli Free Tri

Castelli Free Tri

Tuotekuvaus Castelli Free Tri

PERUSTEELLISESTI Suunniteltu kisapäivä TULOS Huolellinen valmistelu menee oman kisapäivä, ja mahdollisesti jopa enemmän Castellis Free Tri tuotteita. Käytämme kahdeksan eri kankaita tehdä miesten kaksiosainen puku, jossa jokainen kangas, ompele ja komponenttien huolella valittu ja testattu, jotta tämä puku nopea mutta toimiva seuraava kilpailu.

Free on nopea ansiosta vettä hylkivä kankaita, jotka ovat myös tuulitunnelissa testattu pyörä nopeus. Ja vapaa auttaa esiintymään korkeintaan tarjoamalla juuri oikea lihas tukea ja pitää kehon jäähtyä.

Yksityiskohdat on tarkkaan mietitty, kuten Free aerodynaaminen vielä suuren kapasiteetin taskut, Speed ​​Koukut, jotka voivat suojata jersey ja estää sitä ratsastaa aikana uida ja pyörä ja KISS3 anatomiset istuinosa, joka antaa enemmän täyte kuin perinteinen tri liner vielä käytännössä häviää aikavälillä.

Jopa takaisin kangas näyttää engineering tässä vaate: tuulitunnelissa testattu pyörä nopeus, se tarjoaa myös poikkeuksellisen jäähdytys samalla tarjoten UPF 16 suojan. Tämä tarkoittaa, että 94% UV-säteiltä ovat tukossa, joka tarjoaa kohtuullisen suojan, mutta se voidaan yhdistää aurinkosuojaa niille, joilla on herkkä iho. Mielestämme se saavuttaa hyvä tasapaino suojelun, jäähdytyksen ja suoranainen nopeus. "

Ominaisuudet:

INSTADRY SPEED kangas on nopea uida ja doesnt imevät vettä

Mesh sivuseinät

Ve YKK Camlock

Hiertää ilmaiseksi kainalo rakentaminen

Silikoni koukut pitää ylhäältä lukossa aikana uida ja pyörä jalat

Kolme takataskua

Specification:

Paino: 71 g


Castelli Free Tria on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Castelli:n tuotteita, kuten Free Tri, löydät ne omasta pyöräily verkkokaupastasi bikeinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. bikeinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä pyöräily varusteita Castelli:lta.

Ominaisuudet Castelli Free Tri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Arvostelu

-

Erinomainen istuvuus ja rakkaus materiaaliin!

Laatutuote!

-

Olen erittäin tyytyväinen minun ostaa! Tämä tuote on loistavasti suunniteltu ja valmistettu laadukkaista materiaaleista.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje