`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Castelli

Castelli Giro102 Race

Castelli Giro102 Race

Castelli Giro102 Race

  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race

Castelli Giro102 Race

Tuotekuvaus Castelli Giro102 Race

Giro102 Race on miesten paita. Tämän Castelli-vaatteen malli on lyhythihainen. Sen rakenteessa on mukautettuja kankaita, jotka mukautuvat tekstuuriinne ja sallivat liikkumisvapauden polkupyörällä matkustettaessa.

Etupuolella maantiepyöräilijän vaatteissa on täysi vetoketju kahvalla, joka suosii sen avaamista ja sulkemista. Tällä tavalla voit mukautua nopeasti ulkolämpötiloihin. Sivuilla se sisältää mesh-inserttejä, jotka edistävät ilman kulkua pitäen ihosi kuivana ja raikkaana.

Castelli-vaatteiden takana on kolme taskua, jotka sallivat henkilökohtaisten esineiden säilyttämisen. Mukavuuden parantamiseksi urheilupaitossa on hihat raa'alla leikkauksella. Saatavana eri väreissä.

Virallinen jersey vuodelle 2019, sama kuin Giro d'Italia -luokituksen johtajien kuluneet. Se on suunniteltu kevyeksi ja aerodynaamiseksi, saumat, jotka seuraavat ratsastajan kehon ääriviivoja ja takaavat täydellisen istuvuuden. Neljä erilaista SITIP-kangasta on asiantuntevasti sijoitettu kehon eri osiin aerodynaamisen ja hengittävyyden optimoimiseksi sopivilla alueilla. Hihat ovat laserleikkauksia maksimaalisen mukavuuden ja aerodynamiikan takaamiseksi. Jersey-vetoketjulla on kultainen vetoketjunveto, joka haalistuu vaaleanpunaiseksi, kunnianosoitus tosi Trofeo Senza Fineille, joka tänä vuonna on esillä myös rinnassa.

Ominaisuudet:

Aero Race 6.0 Jerseyn sovitus ja rakentaminen Grand Tourin voittoisalle aerodynamiikalle

Kevyt Giro Aeron etukangas on valmistettu Castellin spesifikaatioihin Sitipin toimesta

Kevyt ja hengittävä Giro Infinito kangas takana, jossa on sivupaneelit

Castelli pudottaa tasku takaisin täydelliseen kilpailuun

Kullanvärinen vetoketju vetää kunnianosoituksena Trofeo Infinitolle

Jacquard-kudottu Prodotto Ufficiale -merkintä

Silkkipintainen elastinen vyötärönauha

Kudottu 102 etiketti

Tekniset tiedot:

Paino: 103 g


Tutustu nyt pyöräily valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Castelli-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. bikeinn:sta, omasta pyöräily verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Castelli tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Castelli Giro102 Race. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (13)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Katastrofaalinen valituskäyttäytyminen!

-

Tilasin "Giro" -pyöräilypaikan 6. kesäkuuta 2020. Se toimitettiin ajoissa, mutta siinä oli vikoja (huonosti ommellut saumat, raidassa raidat - mielestäni jo kuluneet). Valitin siitä jo 16. kesäkuuta 2020 (!!!) yhdessä kuvien kanssa ja lähetin sen sitten takaisin. En ole saanut palautettua summaa vasta tänään (23.08.2020). En ole koskaan kokenut tällaista valituskäyttäytymistä; mutta mainosta 30 päivän "palautustakuu" ... Marco

Loistava

-

170 cm 58kg Koko S täydellinen

Giro 102

-

Erinomainen tiukka istuvuus.

Castelli giro 102 -kilpailu

-

Erinomainen, rakasta sitä

Castelli jersey

-

Täydellinen jersey hyvällä tarjouksella. Tyytyväinen ostoon. Toistan. Suositeltava kokemus.

Todella kaunis laatupaita

-

Todella tyytyväinen tähän, laatu ja materiaali ovat erinomaisia. Hyvä aero-istuvuus, yleensä kasvatat kokoa castellissa. Houkutus myös muihin väreihin

Erinomainen

-

Upea tuote! Kangas, ur mukavuus tuntuu ainutlaatuiselta. Toimitus valmis

Castelii

-

Rakastan sitä :-)

Castelli giro 102 (2019) kisapaita

-

On totta, että se on jonkin verran lyhyempi kuin Castelli Free Aero Race 4.1 -malli. Mutta uskon, että trikoot on käytettävä tiukasti ja mukavasti, pyysin kokoa M ja aioin tehdä muutoksen, mutta vielä yksi koko olisi sopinut minulle hyvin, olen ohut rakenne ylävartaloon ja se auttaa. Olen 183 ja painaan 76 kg. Antaa sinulle idean. Käyttäjän mieleen on niitä, jotka pitävät löysistä vaatteista, ja niitä, jotka sopivat tiukasti! Pidän siitä tiukasti

Täydellinen

-

Yksi parhaimmista paitoista, joita olen koskaan käyttänyt.!

Upea paita

-

Upea paita. Erittäin korkea laatu. Castellassa, etenkin aero-version tapauksessa, kannattaa valita suurempi koko. Olen 180cm ja koko L sopii täydellisesti.

Giro102

-

Loistava

Castelli rakastaa

-

Rakastan tätä vaaleanpunaista aero-paitaa, se sopii täydellisesti, suosituskoon mukaan ja on erittäin kevyt - en edes täyttänyt sitä. Hyvä tuote rahoilleen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje