`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Castelli

Castelli Nano Flex Pro 2 Bibtight

Castelli Nano Flex Pro 2 Bibtight

  • Castelli Nano Flex Pro 2 Bibtight
  • Castelli Nano Flex Pro 2 Bibtight
  • Castelli Nano Flex Pro 2 Bibtight
  • Castelli Nano Flex Pro 2 Bibtight

Castelli Nano Flex Pro 2 Bibtight

Tuotekuvaus Castelli Nano Flex Pro 2 Bibtight

Nano Flex Pro 2 Bibtight on miesten shortsit . Tämä malli sisältää Progetto X2 Air -tyynyn istuimella, joka parantaa mukavuutta, kun olet pyörällä mailia.

Pyöräilyvaatteet on valmistettu Nano Flex Xtra Dry -kankaasta, joka suojaa kuumuudelta ja sateelta. Siinä on myös kaksipuolinen kangas, joka sallii lämmön pitämisen tuulen pääsyn vähentämiseksi. Lisäksi sen ulkoinen peitto sisältää roiskesuojaimia, pitäen sinut aina puhtaana.

Muita ominaisuuksia, jotka löydät Castelli-shortseista, ovat sen kyky helpottaa ilman kulkua korkean hengittävyyden vuoksi. Yläosassa nauhat, jotka muodostavat Y: n selässä, ominaispiirteellä, että hihnat eivät pidä kosteutta. Tässä mallissa on brändin logo helpotettuna parempaa hankauskestävyyttä.

Esittelyssä Nano Flex Xtra Dry -kangas. Kahdeksan vuotta on kulunut siitä, kun Castelli oli edelläkävijä pyöräilyvaatteiden nanoteknologiapinnoitteissa korkeatasoisen veden suojaamiseksi tinkimättä hengittävyydestä tai joustavuudesta. Emme koskaan lopettaneet kankaan parantamista, ja lukuisten pienten parannusten jälkeen olemme valmiit ensimmäisen suuren päivityksen kanssa. Pohjakangas on tiukempaa neulottua kaksikerroksista rakennetta, ja vettä hylkivä käsittely on parannettu tarjoamaan vielä enemmän suojaa. Emme ole vielä siellä tavoitteessamme saada täysi vesitiiviys kalvottomaan kankaaseen, mutta tämä on merkittävä parannus huonoilla sääillä ajamisen mukavammaksi. Tämä on myös tapa mennä ahtaisiin kuiviin olosuhteisiin. Se ei ole kompromissi pala kaikelle viileällä säällä ajavallesi. Se ei kuitenkaan koske vain kangasta. Tämä on vakava koulutustiheys, joten se saa Progetto X2 Air -istuintyynymme. Täydellisen suojauksen aikaansaamiseksi sisemmän jalan korkealla roiskealueella käytämme täysin heijastavaa vedenpitävää kangasta, joka lisää korkeaa turvallisuutta yön aikana tähän tiukkaan. Tiukka on rakennettu minimillä saumoilla, mikä auttaa pitämään sateen poissa ja tekee siitä myös mukavamman.Tämä on paras tiukka, jonka osaamme tehdä nykypäivän tekniikalla, mutta pyrimme edelleen tekemään siitä vanhentuneen mahdollisimman pian.
Ominaisuudet:
Nano Flex Xtra Dry -kangas tuo korkeamman veden suojan ja lämmön
Tuplapintainen neulos pitää sinut lämpimämpänä, koska vähemmän tuulta tulee
Heijastavat vedenpitävät roiskesuojat alaosien sisäpuolella
Kaksikerros takaosan päällä suojaa vedeltä, joka tulee takapyörältä
Vähemmän saumoja veden pääsyn mahdollisuuksien vähentämiseksi
Makaa tasaisen ruokalappurakenteen kanssa
Progetto X2 Air-tyyny pitkään satulassa
Tekniset tiedot:
Paino: 376 g (suuri)


Jos etsit Castelli Nano Flex Pro 2 Bibtight:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. bikeinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia pyöräilytuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Pikkuhousutvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Castelli Nano Flex Pro 2 Bibtight

Ominaisuudet
Pituus
Henkselit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje