`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Castelli

Castelli Pave Jacket

  • Castelli Pave Jacket
  • Castelli Pave Jacket
  • Castelli Pave Jacket

Castelli Pave Jacket

Tuotekuvaus Castelli Pave Jacket

Pave Jacket on vedenpitävä maantiepyöräilytakki, joka tarjoaa aerodynaamisen istuvuuden ja vettä hylkivän.

Pyöräilyvaatteet on valmistettu yksinoikeudella erittäin kevyestä eVent-kankaasta, siinä on joustavat paneelit, jotka parantavat urheiluvaatteiden sopivuutta vartaloosi, ja joustavan vyötärönauhan, joka pitää tuulitapin paikallaan.

Tämän miesten vaatteen edessä on YKK Vislon-vetoketju, joka liukuu sujuvasti avata ja sulkea. Mallissa on heijastavat paneelit edessä ja takana, jotka parantavat näkyvyyttä huonossa luonnonvalossa. Takana oleva osa on pidempi suojaamaan sinua pyörien roiskeilta. Takki ei sisällä huppu.

Tämä takki on harjoitus vähentää sadetakki minimiin. Tarvitset korkea suorituskyky kangas, joten teimme tapahtuma tehdä kevyempi versio mitä theyre jo toimittavat joitakin WorldTour joukkuetta. Me leikata sen lähellä kehoa minimoimiseksi räpyttely kangasta ja parantaa aerodynamiikkaa. Sitten teipatut saumat tehdä täysin vedenpitävä ja antoi sille vedenpitävä YKK vetoketju. Sitten pysähdyimme.Ominaisuudet:


Exclusive eVent ultrakevyt mikrokuitukankaasta

Ulkoinen sauma teippiä täydellistä vedenpitävä rakenne

Vedenpitävä YKK Vislon vetoketju

Silikoni tarttuja resori vyötäröllä

Erittäin pitkä häntä, jossa heijastavat leikata 360 ° näkyvyys

Minimalistinen rakentaminen joten se sopii helposti Jersey taskussaTekniset tiedot:


Paino: 189g


Castelli Pave Jacket:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Castelli:n tuotteista ja muista pyöräilytuotteista, tsekkaa myös Miesten vaatteet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Castelli Pave Jacket

Ominaisuudet
Tuotetyyppi
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje