`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Castelli

Castelli Pave

  • Castelli Pave
  • Castelli Pave
  • Castelli Pave

Castelli Pave

Tuotekuvaus Castelli Pave

Pave Jacket on vedenpitävä maantiepyöräilytakki, joka tarjoaa aerodynaamisen istuvuuden ja vettä hylkivän.

Pyöräilyvaatteet on valmistettu yksinoikeudella erittäin kevyestä eVent-kankaasta, siinä on joustavat paneelit, jotka parantavat urheiluvaatteiden sopivuutta vartaloosi, ja joustavan vyötärönauhan, joka pitää tuulitapin paikallaan.

Tämän miesten vaatteen edessä on YKK Vislon-vetoketju, joka liukuu sujuvasti avata ja sulkea. Mallissa on heijastavat paneelit edessä ja takana, jotka parantavat näkyvyyttä huonossa luonnonvalossa. Takana oleva osa on pidempi suojaamaan sinua pyörien roiskeilta. Takki ei sisällä huppu.

Tämä takki on harjoitus vähentää sadetakki minimiin. Tarvitset korkea suorituskyky kangas, joten teimme tapahtuma tehdä kevyempi versio mitä theyre jo toimittavat joitakin WorldTour joukkuetta. Me leikata sen lähellä kehoa minimoimiseksi räpyttely kangasta ja parantaa aerodynamiikkaa. Sitten teipatut saumat tehdä täysin vedenpitävä ja antoi sille vedenpitävä YKK vetoketju. Sitten pysähdyimme.Ominaisuudet:


Exclusive eVent ultrakevyt mikrokuitukankaasta

Ulkoinen sauma teippiä täydellistä vedenpitävä rakenne

Vedenpitävä YKK Vislon vetoketju

Silikoni tarttuja resori vyötäröllä

Erittäin pitkä häntä, jossa heijastavat leikata 360 ° näkyvyys

Minimalistinen rakentaminen joten se sopii helposti Jersey taskussaTekniset tiedot:


Paino: 189g


Castelli Pave on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Takittuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Miesten vaatteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset bikeinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Castelli-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Vedenpitävä ja erittäin hengittävä

-

Testattu voimakkaassa myrskyssä se kesti erittäin hyvin! Sillä on myös erinomainen hengittävyys. Todella hyvä tuote.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje