`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Castelli

Castelli Polare 2

Castelli Polare 2

Castelli Polare 2

Castelli Polare 2

Castelli Polare 2

  • Castelli Polare 2
  • Castelli Polare 2
  • Castelli Polare 2
  • Castelli Polare 2
  • Castelli Polare 2
  • Castelli Polare 2
  • Castelli Polare 2

Castelli Polare 2

Tuotekuvaus Castelli Polare 2

Polare Due Bibtight on Castellin miesten shortsit . Malli on valmistettu Thermoflex Core2 -paneeleista, jotka helpottavat liikkeitä ja ovat myös toiminnallisia kosteuden hallitsemiseksi.

Yläosassa oleva maastopyöräurheiluvaatetus sisältää Kiss Air -bandaaaneja kummallakin puolella parantamaan tukea ja mukavuutta vähentäen samalla tärinää. Tämän vaatteen kanssa sinulla ei ole ongelmia, koska siinä ei ole saumoja, jotka aiheuttavat kitkaa.

Polkujen tunnistamisen parantamiseksi heikossa auringonvalossa tämä malli sisältää heijastavat Castelli-logot jalassa tunnistamisen helpottamiseksi. Versiossa on vetoketju nilkassa heijastavalla putkistolla. Sen keskimääräinen paino on 350 grammaa ja sitä on saatavana useissa väreissä.

Tämä on meidän lämpimästi tiukka kova kaverit, jotka eivät anna vähän kylmä pitää ne sisätiloissa. Lämpimät Windstopper kangas kattaa koko edessä tiukka ja jopa kiertyy puolin reisien lisäsuojaa.


Thermoflex selässä antaa meille rakentaa tunnettu Castelli sovi. Olemme säilyttäneet ruokalappu hihnat minimiin, jotta voit kerros ylävartalo niin kuin haluat, ilman toivottuja lämpö peittävä vatsaa.Tekniset tiedot:


- Full Windstopper X-Fast 2 edessä täydellistä suojaa tuulelta


- Thermoflex Core Due takaisin venytys, harjattu fleece sisäpuolella


- KISS3 istuinosa antaa paljon iskunvaimennus ilman liiallista irtotavarana


- Nilkka vetoketjut heijastava yksityiskohtaisesti


Tutustu nyt kaikkiin Miesten vaatteet tuotteisiimme, jotka löydät bikeinn:sta, kuten Castelli Polare 2. Osta nyt Castelli Polare 2 ja säästä paljon puhdasta rahaa Pikkuhousut tuotteista. Lisäksi, Castelli-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että pyöräilyverkkokaupastamme voit löytää Castelli Polare 2:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? bikeinn:n Miesten vaatteet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Castelli Polare 2

Ominaisuudet
Pituus
Henkselit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje