`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Castelli

Castelli Retro 3

  • Castelli Retro 3
  • Castelli Retro 3

Castelli Retro 3

Tuotekuvaus Castelli Retro 3

Ohuesta puuvillakankaalle.

Täysin vuorattu elastinen.

Näytön painettu logot.Rakastatko pyöräily:a? Hanki oma Castelli Retro 3 ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Castelli:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Miesten vaatteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman pyöräily mallit, useimmat Päähineet tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Castelli Retro 3

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Castelli korkki

-

Se on kolmas ostani, se mukautuu erittäin hyvin, se ei häiritse ollenkaan, ja sen retro-muotoilu on erittäin siisti, rakastan sitä.

Castelli retro korkki

-

Erittäin viileä retro-korkki, hyvin suunniteltu ja valmistettu, Castelli-tuotemerkillä et ole väärässä. Tyytyväinen ostokseen. Tilauksen saapuminen ei kestänyt kauan.

Huippulaatuinen

-

Tämä korkki on yksinkertaisesti mahtava ja se sopii hyvin. Suositellaan.

Erinomainen tekninen pyöräilykorkki

-

Hyvä laatu ja minimaalinen paksuus.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje