up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Castelli

Castelli Rosso Corsa Espresso

Castelli Rosso Corsa Espresso

plus
  • Play videoCastelli Rosso Corsa Espresso
  • Castelli Rosso Corsa Espresso
  • Castelli Rosso Corsa Espresso

Castelli Rosso Corsa Espresso

Tuotekuvaus Castelli Rosso Corsa Espresso

Pyrimme parantamaan parhaita käsineitä keskittymällä siihen, että käsine on helppo päästä sisään ja pois päältä, mitä saavutimme korkeilla venytetyillä materiaaleilla ja avoimella mansikalla. Tärinän tärinän parantamiseksi lisäsimme Castelli-vaimennusjärjestelmän, joka parantaa mukavuutta ja suojaa kätesi avainhermoja. Peukalon pyyhintäalueella on pehmeä mikrohiukas. Teimme klassisen paremman, ja se on varmasti suosikki.

Ominaisuudet:

Castelli-vaimennusjärjestelmä (CDS)

Korkea joustava mansetti, helppo ja mukavasti

Geelipehmuste ja silikonipito helpottavat mukavuutta ja hallintaa

Teksturoitu verkko, jossa venytys ja talteenotto

Tekniset tiedot:

PAINO: 44g (pari)


Onko Castelli Rosso Corsa Espresso etsimäsi tuote? bikeinn:sta löydät kaikenlaisia Käsineettuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Castelli on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet pyöräilyverkkokaupasta.

Ominaisuudet Castelli Rosso Corsa Espresso

Käsineet
Väri
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (13)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Ihme

-

Sensaatiomainen käsine, täydellinen viimeistely ja erittäin mukava

Castello hansikas

-

Mukavat tyynyt kämmenen painepisteissä. Tiukka ja joustava istuvuus ... Ja näyttää myös hyvältä.

Castelli rosso

-

Käytin sitä 2 kertaa ja sain neutraaleja tunteita. Ne ovat mukavia ja näyttävät laadukkailta. Ostin sen kuitenkin nimenomaan siksi, että minulla on kädet tunnoton ja toivoin käsineiden parantavan, mitä ei tapahtunut. Käsien tunnottomuuden parantamiseksi niillä ei näytä olevan vaikutusta.

Hyvät käsineet

-

Saavuin Peruun hyvällä jäykkyydellä nykytilanteesta huolimatta, tuote on erittäin hyvä ja noudattaa kuvattua.

Upeat käsineet!

-

sopivat täydellisesti ja erittäin mukavasti!

Koko

-

Se on reilua, erittäin reilua! Se on yksi koko sopii kaikille, joten luulen sen takia pieni koko

Erinomainen

-

Erittäin mukava ja laadukas, vaikka olen käyttänyt niitä vähän, ne täyttävät tehtävänsä täydellisesti.

Castelli rosso corsa express

-

Käsineet ovat erittäin kauniita, kangas erittäin tekninen ja kevyt takana. Niillä ei ole tarranauhaa suljettavana, mutta ne liukuvat hyödyntäen kankaan joustavuutta. Hieman hämmentynyt alussa, mutta käytön jälkeen olen erittäin onnellinen. Kangas, joka tarttuu täydellisesti käsiin ja on erittäin hyvä palmutyyny. Hinta vähän korkea, mutta Castelli tarjoaa laatua.

Täydelliset käsineet!

-

Upeat käsineet! Castelli takaa aina täydellisen leikkauksen ja korkealaatuiset materiaalit. Erittäin hyvä hinta! Voisin suositella!

Suosittelen!

-

Erittäin korkea laatu. Hyvä istuvuus tarranauhasta huolimatta, minkä ansiosta tarranauhojen vaatteet ovat vähemmän vaurioituneet. Mega mukava.

Erittäin hyvä laatu

-

Ne ovat käsineitä, jotka on suunniteltu pitkille reiteille ja kestävälle maastolle, koska kämmentuki on suuri. Kuten aina, ensin materiaalit. Melko joustava ja veistävät vähän isoja. Tapauksessani käytän XL: tä muissa Castelli-käsineissä ja jouduin pyytämään L: tä, koska XL oli minulle liian iso.

Superlaatu ja mukavuus

-

Erittäin hyvin valmistetut käsineet, korkealaatuiset materiaalit ja vankka täyttö. Hyvä ulkonäkö ja korkea käytännöllisyys tekevät niistä parhaita käsineitä, joita olen tähän mennessä käyttänyt.

Erittäin mukavat käsineet

-

Nämä Castelli-käsineet ovat erittäin mukavia ja helppoja asentaa niiden joustavuuden vuoksi. Ne ovat melko viileitä ja vaimentavat hyvin tärinää ja puhaltaa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up