`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Castelli

Castelli Vela

Castelli Vela

  • Castelli Vela
  • Castelli Vela
  • Castelli Vela

Castelli Vela

Tuotekuvaus Castelli Vela

Vela on urheiluliivi ja sopii erinomaisesti maantiepyöräilyyn, koska sen paino on erittäin kevyt. Tämä malli on osa Castelli-mallistoa ja on valmistettu Dyneema-kankaasta, joka toimii kuin tuulitakki ja pitää kosteuden myös ihollasi.

Tuen parantamiseksi takana olevassa pyöräilyliivissä on DWR-paneelit, joiden avulla vaate sopii vartaloosi. Urheiluasujen edessä on täysi Vislon-vetoketju, tuulen läpän päällä, joka liukuu sujuvasti avata ja sulkea.

Uusien ominaisuuksien joukossa ovat heijastavat nauhat, jotka parantavat näkyvyyttä hämärässä. Voit pitää tämän liivin paidan takana, koska se vie vain vähän tilaa

Dyneema® Sailcloth katkaistaan ??tuulen- ja vedenpitävä.

DWR Valmiit Stretch Woven insertit vettähylkivä Hengittävyys.

Ykk® Vislon® vetoketju helppo avata ja sulkea.

Taittuva lähes Nothi.Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Castelli Vela:n! bikeinn:ssa kaikilla Miesten vaatteet tuotteillamme on täysi Castelli:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi pyöräilyverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista pyöräilyyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Castelli Vela kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Castelli Vela

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Loistava tuote

-

Suuri iloa ja lämpöä hyvin ohut, helppo puhdistaa liivin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje