`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Catlike

Catlike Kompact O

  • Catlike Kompact O
  • Catlike Kompact O

Catlike Kompact O

Tuotekuvaus Catlike Kompact O

Sillä ei ole väliä kuinka nimeä tämä myytti kehittyy vuodenaikoina mennä. Malli, joka nimettiin yhtä Kompact kun ilmeni, jatkaa tarjoaa houkutteleva design. Kompact ilmentää filosofiaa merkki: kompakti, turvallinen kypärät alhaisella äänenvoimakkuudella. Monet yksityiskohdat ovat parantuneet näiden vuosien aikana, mutta ydin kypärä, joka oli meidän huippuluokan pysyy samana.

Tekniikka:

MPS

EVoLNP


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Catlike Kompact O erikoistarjous on sinua varten! Käy bikeinn:ssa, kun haluat uusia pyöräilyvarusteesi. bikeinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Catlike, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Suojauksettuotteet.

Ominaisuudet Catlike Kompact O

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kypärän osto

-

Erittäin hyvä tuote edulliseen hintaan Suosittelen tilauksen nopeaa ja luotettavaa toteutusta.

Kissamainen kypärä

-

Erinomainen tuote, yhteydenpito tallentaa ja toimitus erittäin tehokas. Suosittelen sitä kaikille!

Turvallisuus

-

Hei, Maurice sunnuntai valitettavasti pentueen märässä I liukastui minun pyörä starda ja putosi, lyömällä päätään, mutta kiitos kypärän "catlike Whisper Deluxe" hyvät yhteydet En ole ollut kypärä conseguenza.Purtroppo oikeus sisällä etureuna on kaksi fessurizzazioni .I ihme jos laatu turvallisuuden, suuren kypärän vaarantuu tai ei. (en tiedä, missä määrin on kypärä). Kiitos yhteistyöstä Maurizio Cavallo

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje