`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Chaoyang

Chaoyang Inner Tube AV Sealant 48 mm

  • Chaoyang Inner Tube AV Sealant 48 mm
  • Chaoyang Inner Tube AV Sealant 48 mm

Chaoyang Inner Tube AV Sealant 48 mm

Tuotekuvaus Chaoyang Inner Tube AV Sealant 48 mm

Ominaisuudet:
Itsetiivistys
Erittäin korkealaatuiset sisätiivisteet, jotka on esitäytetty tiivisteaineella, estävät tasojen sulkemalla välittömästi puhkeamisen renkaan kulutuspinnan alueelta.
Tekniset tiedot:
0,9 mm ohut


Juuri nyt, Chaoyang Inner Tube AV Sealant 48 mm on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. bikeinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Pyörät ja renkaat katalogista Sisäkumit kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Sisäkumit tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Chaoyang Inner Tube AV Sealant 48 mm

Valve type
Pyörän halkaisija
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Chaoyang-sisäputki tiivistemateriaalia 48 mm 29x2.50-3.00 (7.99 €)

-

Kaikki on vain täydellistä toimitukseen ja kokoonpanoon, mutta minun on silti kokeiltava sitä ajon aikana. Suuri myyjä 1000 per suositus. Kiitos

Ebike

-

hyvä hinta. vaikea löytää niin leveitä kameroita (2.5 3.0), joissa on puhkaisigeeli - pidä mielessä, että venttiili on "autotyyppi"

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje