`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Chaoyang

Chaoyang Standard 80 mm

  • Chaoyang Standard 80 mm
  • Chaoyang Standard 80 mm

Chaoyang Standard 80 mm

Tuotekuvaus Chaoyang Standard 80 mm

Ominaisuudet:

Optimaalinen ilmanpidätysteho, jäätymisen esto, lämmönkestävyys

Kaikki butyylikumi valmistettu, erinomainen vetolujuus

Kevyet ja kestävät kilpaputket

Tekniset tiedot:

0,90 Mm

0,90 mm syvyydessä


Tutustu nyt pyöräily valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Chaoyang-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. bikeinn:sta, omasta pyöräily verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Chaoyang tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Chaoyang Standard 80 mm. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Siinä on virhe

-

Ainoa virhe on venttiili, koska siinä ei ole tiivistealuslevyä vanteen tai kierteen kanssa pumpun venttiilin tiivistämiseksi

Yksi niistä oli rei'itetty. tehdasvirhe.

-

Yhdessä heistä oli pieni reikä. Ajoin heitä yöllä ja seuraavana päivänä ennen lähtöä huomaan etupyörän puhkeamisen. Yritin laittaa korjaustiedoston, mutta se ei kestä sitä. Toivon, että BikeInn lähettää minulle toisen täydennyksen ilmaiseksi. Se olisi oikein.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje