`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Cinelli

Cinelli SERGIO MORA COSMIC RIDER

  • Cinelli SERGIO MORA COSMIC RIDER
  • Cinelli SERGIO MORA COSMIC RIDER

Cinelli SERGIO MORA COSMIC RIDER

Tuotekuvaus Cinelli SERGIO MORA COSMIC RIDER

Rajoitettu painos t-paita yhteistyössä Sergio Moran kanssa Cinelli-taideteollisuudelle. Sergio Mora on myös maalari, kuvittaja ja valmistelija. Barcelonassa syntynyt Mora on saanut Grammyn, on tehnyt yhteistyötä kuuluisan suunnittelijan Philippe Starckin kanssa ja on juuri työskennellyt Guccin kanssa. Hänen teoksiaan on näytetty ympäri maailmaa Barcelonasta Lontooseen tai New Yorkiin. Tässä huippuluokan puuvillapaidassa on tavallinen istuvuus, ja se on tarkkuusnäyttö painettuna huolellisesti ja erittäin tarkka yksityiskohtiin.

Neulottu, 100% puuvillaa


Jos olet kiinnostunut Cinelli:n SERGIO MORA COSMIC RIDER tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten vaatteet tuotteet Cinelli-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Cinelli suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Cinelli SERGIO MORA COSMIC RIDER jo tänään!

Ominaisuudet Cinelli SERGIO MORA COSMIC RIDER

Sukupuoli
Vaatteen tyyppi
Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje