`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Continental

Continental Grand Prix 5000 Tubeless

Continental Grand Prix 5000 Tubeless

Continental Grand Prix 5000 Tubeless

  • Continental Grand Prix 5000 Tubeless
  • Continental Grand Prix 5000 Tubeless
  • Continental Grand Prix 5000 Tubeless
  • Continental Grand Prix 5000 Tubeless

Continental Grand Prix 5000 Tubeless

Tuotekuvaus Continental Grand Prix 5000 Tubeless

Paikan paras allrounder toi täysin uuden suorituskyvyn. Aja nopeammin, mukavammin ja lisääntyneellä puhkaisusuojauksella. Valmistettu parantamaan sinua. Grand Prix 5000 -mallin Tubeless-vaihtoehto.

Ominaisuudet:

BlackChili

Kyse on siitä, miten sekoitat sen

Ainutlaatuisella kulutuspinnoitteella, jota valmistetaan vain Saksassa, olemme mullistaneet pyöräilyn urheilun. Legendaarisen BlackChili-yhdisteen kanssa olemme vastanneet ikuiseen kysymykseen pyöräilyn parasta pitoa ja vierintävastusta.

Säännölliset testivoitot vahvistavat laboratoriossa ja tielle perustetun pyöräilijän mitattavissa olevat ja huomattavat edut. Uusimmat polymeerit sekä erityisesti kehitetyt hiilimustan hiukkaset ja täytemateriaalit takaavat ainutlaatuisen suorituskyvyn.

sisärenkaaton

Käyttäjän optimoima Tubeless System.

TL-tekniikka on suunniteltu erityisesti tarjoamaan Tubelessille pyöräilyvaatimuksia. Helppo asentaa ja käyttää luotettavasti.

Tubeless Bead.

Erityisesti kehitetty putkimaton helmi tiivisteet ainutlaatuisen muodonsa ansiosta ja tarjoaa vakaan asennuksen vanteeseen.

Suosittelemme vastaavan TL-tiivisteen käyttöä.

Active Comfort -tekniikka

Vallankumouksellinen lähestymistapa pyöräilyssä. Rengasrakenteeseen upotettu Active Comfort -tekniikka absorboi tärinää ja tasoittaa ratsastusta.

Lazer Grip

Lazer Grip, joka tekee sinusta yhden tien kanssa. Laakeroitu mikroprofiilirakenne laajenee renkaan olkapään yli ja tarjoaa erinomaisen kääntymisen.


Tutustu nyt kaikkiin Pyörät ja renkaat tuotteisiimme, jotka löydät bikeinn:sta, kuten Continental Grand Prix 5000 Tubeless. Osta nyt Continental Grand Prix 5000 Tubeless ja säästä paljon puhdasta rahaa Renkaat tuotteista. Lisäksi, Continental-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että pyöräilyverkkokaupastamme voit löytää Continental Grand Prix 5000 Tubeless:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? bikeinn:n Pyörät ja renkaat tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Continental Grand Prix 5000 Tubeless

Suositeltava käyttötarkoitus
Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Nopein rengas

-

Maailman nopein rengas. Asennetaan ilman tiivistettä. Parhaista parhain

Tiukka, mutta hallittavissa

-

Pyrimme melko vähän vaivaa saadakseen renkaan vanteelle, mutta kerran päälle, se istui ensimmäistä kertaa.

Ylärengas

-

Korkealaatuinen tuote!

Continental 5000 renkaat

-

Nopea toimitus ja helppo asentaa ilman renkaita

Gp 5000 tr

-

Nämä ovat mahtavia renkaita! Rakasta putkittomia.

Mahtava ostos!

-

Conti GP 5000 TL 28c -arvoa ei voi arvioida, koska sitä ei ole vielä asennettu; BikeInnin kokemus oli kuitenkin täysin täydellinen. Suuri hinnoittelu, jatkuva viestintä ja nopea toimitus Kanadaan. Kaiken kaikkiaan onnellinen asiakas!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje