`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Continental

Continental Grand Prix 5000

Continental Grand Prix 5000

Continental Grand Prix 5000

  • Continental Grand Prix 5000
  • Continental Grand Prix 5000
  • Continental Grand Prix 5000
  • Continental Grand Prix 5000

Continental Grand Prix 5000

Tuotekuvaus Continental Grand Prix 5000

Uusi aikakausi pyöräilyssä.

Paras allrounder tällä alalla, tuonut täysin uuden suorituskyvyn tasolle. Ajo nopeammin, miellyttävämmäksi ja lisääntyneellä lävistyssuojalla. Valmistettu parantamaan sinua.

Ominaisuudet:

BlackChili

Kyse on siitä, miten sekoitat sen.

Ainutlaatuisella kulutuspinnalla, joka tuotetaan vain Saksassa, olemme mullistaneet pyöräilyn urheilun. Legendaarisen BlackChili Compoundin kanssa olemme vastanneet ikuiseen kysymykseen parasta tasapainoa pitoa ja vierintävastusta pyöräilyä.

Säännölliset testivoitot vahvistavat mitoitettavat ja näkyvät edut pyöräilijälle, joka on perustettu laboratoriossa ja tiellä. Uusimmat polymeerit sekä erityisesti kehitetyt hiilimustan hiukkaset ja täyteaineet takaavat ainutlaatuisen suorituskyvyn.

Active Comfort Technology

Vallankumouksellinen lähestymistapa pyöräilyyn. Rengasrakenteeseen upotettu Active Comfort -tekniikka absorboi tärinää ja helpottaa ajamista.

Lazer Grip

Lazer Grip, jotta sinusta tulee tiellä. Lazered-mikroprofiilirakenne laajenee renkaan olkapään yli ja tarjoaa erinomaisen kaarreajon.

Vectran

Pistosuojauksen vertailuarvo.

Vectran ™ on synteettisesti valmistettu korkean teknologian kuitu luonnollisesta mallista. Kuten hämähäkki silkki, Vectran ™ on nestemäinen kiteinen polymeeri (LCP). Vectran ™ on kehrätty sulasta nestemäisestä polymeeristä Vectra ja prosessoidaan edelleen monisäikeinen lanka. Spider-silkillä, kuten Vectran ™: lla on valtava repäisylujuus erittäin pienellä painolla: juuri oikeat ominaisuudet, jotka prosessoidaan premium-polkupyörän renkaaksi puncture-suoja-insertiksi. Vectran ™ Breaker on kevyempi, joustavampi ja suojaa tehokkaammin leikkauksia vastaan ​​kuin vertailukelpoisella nailonsulkulla. Vectran ™ Breaker ei vaikuta haitallisesti vierintävastukseen.


Oletko kiinnostunut Continental Grand Prix 5000:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla bikeinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Continental Grand Prix 5000:sta tuotekuvauksineen yms. Continental on yksi parhaista pyöräilymerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Pyörät ja renkaattuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Continental Grand Prix 5000

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (15)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Conti gp5000 edullinen hinta ja erinomainen hinta

-

Käytän sitä aina gp: nä, se optimoi vierityksen ja vastuskyvyn, mutta !! Toimitus vie liian paljon aikaa

Kaunis rengas.

-

Rode Conti GP 4000S II: n vuosia. Nämä näyttävät paremmalta ja rullaavat paremmin. Osta luottavaisin mielin. Erinomainen hinta BikeInniltä!

Tuotteen laatu

-

Olen erittäin tyytyväinen kaikkiin. Nautin renkaiden laadusta. Suosittelen ostamaan tavaroita tältä myyjältä.

Upea tuote

-

Jos se ei ole paras, se on yksi parhaimmista renkaista, erinomainen pito jopa sateessa, kestävä. ovat epäilemättä suositeltavia

Erinomainen

-

Erittäin nopea, ketterä, se tarttuu erittäin hyvin asfaltiin, se antaa sinulle luottamusta. Paras mitä minulla on ollut

Se on hyvä rengas

-

Vaihdin Bontrager 32C: stä Conti 5000 28C: hen. Se on halvempaa kuin sen ostaminen Japanissa, ja kuten odotettiin, valssaus on erittäin kevyt ja tyydyttävä. Se oli hyvä hankinta.

500 km sisään

-

Sileä, liukas ja ihana

Paras päivitys roadielle

-

Continental GP 5K on yksi parhaista päivityksistä, joita tein. Alhainen vierintävastus saa minut tuntemaan, että roadieni on paljon kevyempi. Hyvät suorituskyvyn voitot

Erinomainen laatu

-

Erinomainen rengas, erinomainen suorituskyky ja mukavuus.

Jatkuu gp 5000

-

Hieman kova aloittaminen, mutta silti ei rengastyökaluja. Rullataan ja rullataan huomattavasti tasaisemmalla ajolla (700x28). Ensimmäiset 5000, jota olen käyttänyt, odotan innolla pitkäikäisyyden ja lävistyskestävyyden tuloksia. Tämä voi olla seuraava ikuisesti rengasni.

Paras

-

Olen käyttänyt näitä katteita jo vuosia, ja tähän asti ne ovat olleet suuria minulle

Tuotteen tarkastelu

-

Miellyttävin rengas, jonka ostin maantiepyörälle. SUURI KIITOSA LAATUA LAADUN ALKUPERÄISEN TUOTTEEN. Erittäin kiitollinen henkilökunnalle viestinnästä ja huomiota ostajalle.

Erittäin hyvä

-

Kevyt rengas, optimaalinen vierintä- ja puhkaisusuoja.

Conti 5000 - fantaasinen rengas!

-

Suuri rengas ... reagoiva, pitkäkestoinen, repäisykestävä, hyvä ote ... Conti 4000 oli erittäin hyvä ... tämä on vieläkin parempi ... vaikea tehdä paremmin! BikeInn oli hyvä hinta ja toimitus!

Upea rengas!

-

Fantastinen rengas ... sileä ratsastus, reagoiva, pitkä kuluminen, lävistyskestävä ... Conti 4000 oli erittäin hyvä, tämä uusi versio on vieläkin parempi! Yhdessä erinomaisen hinnan ja palvelun kanssa BikeInn !!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje