`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Continental

Continental Grand Prix 5000

Continental Grand Prix 5000

Continental Grand Prix 5000

  • Continental Grand Prix 5000
  • Continental Grand Prix 5000
  • Continental Grand Prix 5000
  • Continental Grand Prix 5000

Continental Grand Prix 5000

Tuotekuvaus Continental Grand Prix 5000

Uusi aikakausi pyöräilyssä.

Paras allrounder tällä alalla, tuonut täysin uuden suorituskyvyn tasolle. Ajo nopeammin, miellyttävämmäksi ja lisääntyneellä lävistyssuojalla. Valmistettu parantamaan sinua.

Ominaisuudet:

BlackChili

Kyse on siitä, miten sekoitat sen.

Ainutlaatuisella kulutuspinnalla, joka tuotetaan vain Saksassa, olemme mullistaneet pyöräilyn urheilun. Legendaarisen BlackChili Compoundin kanssa olemme vastanneet ikuiseen kysymykseen parasta tasapainoa pitoa ja vierintävastusta pyöräilyä.

Säännölliset testivoitot vahvistavat mitoitettavat ja näkyvät edut pyöräilijälle, joka on perustettu laboratoriossa ja tiellä. Uusimmat polymeerit sekä erityisesti kehitetyt hiilimustan hiukkaset ja täyteaineet takaavat ainutlaatuisen suorituskyvyn.

Active Comfort Technology

Vallankumouksellinen lähestymistapa pyöräilyyn. Rengasrakenteeseen upotettu Active Comfort -tekniikka absorboi tärinää ja helpottaa ajamista.

Lazer Grip

Lazer Grip, jotta sinusta tulee tiellä. Lazered-mikroprofiilirakenne laajenee renkaan olkapään yli ja tarjoaa erinomaisen kaarreajon.

Vectran

Pistosuojauksen vertailuarvo.

Vectran ™ on synteettisesti valmistettu korkean teknologian kuitu luonnollisesta mallista. Kuten hämähäkki silkki, Vectran ™ on nestemäinen kiteinen polymeeri (LCP). Vectran ™ on kehrätty sulasta nestemäisestä polymeeristä Vectra ja prosessoidaan edelleen monisäikeinen lanka. Spider-silkillä, kuten Vectran ™: lla on valtava repäisylujuus erittäin pienellä painolla: juuri oikeat ominaisuudet, jotka prosessoidaan premium-polkupyörän renkaaksi puncture-suoja-insertiksi. Vectran ™ Breaker on kevyempi, joustavampi ja suojaa tehokkaammin leikkauksia vastaan ​​kuin vertailukelpoisella nailonsulkulla. Vectran ™ Breaker ei vaikuta haitallisesti vierintävastukseen.


Älä odota enää pidempään ja osta Continental Grand Prix 5000. Jos sinulla on kysyttävää Continental Grand Prix 5000:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä bikeinn yhteydenottosivumme kautta. bikeinn tarjoaa erityisen kokoelman Pyörät ja renkaattuotteita pyöräily:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Pyörät ja renkaat varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Renkaat varusteilla.

Ominaisuudet Continental Grand Prix 5000

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (71)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kultainen standardi tierenkaille

-

Erinomainen rengas ja erittäin kilpailukykyinen hinta. Tämän todistetusti alhaisen vierintävastuksen ja laadukkaan renkaan pitäisi olla lähtökohta useimmille maantiepyöräilijöille, ellei sponsorointisi tai paikalliset tieolosi määrää toisin.

Continental 5000 renkaat

-

Renkaat ovat erittäin hyviä ja toimitus oli nopeaa.

Erinomainen tuote

-

Se vain vahvistaa sen, minkä tiesin jo, koska käytän jo tätä rengasta. Erinomainen vierintä ja erittäin mukava, hyvä puhkeamiskestävyys ja erittäin kestävä.

Gp5000 - huippurenkaat - erittäin nopea toimitus

-

Tämä on ensimmäinen ostoni Bikeinnista ja se oli hieno kokemus. Renkaan hinta on normaalin rajoissa. Rahti oli erittäin nopeaa. Pidin myös todella Continental GP-5000 -renkaista. 100% alkuperäinen tuote. Testaan edelleen tiellä.

Erinomainen rengas ja erittäin nopea toimitus

-

Ensimmäisen kerran tilaus bikeinnista ja se oli hieno kokemus. Loistava hinta renkaassa ja erittäin nopea toimitus. Minulla on ollut tämän renkaan GP4000-versio aiemmin ja kesti melkein 10000 km, joten oli aika toisella. Toivottavasti tämä kestää yhtä kauan.

Paras

-

Paremmat ja kestävämmät kannet

Upea rengas

-

Olen ostanut sekä renkaan klincherin että tubeless-version, en antanut niistä muuta kuin kiitosta. En ole ajatellut tällä hetkellä saada mitään muuta maantiepyörällesi.

Sileä ja kestävä

-

hyvät renkaat kaikkiin olosuhteisiin

Gp5000

-

Se saapui hyvin ja kaikki täydelliset otan testin ensi viikolla, suosittelen

Tyytyväisyys

-

loistava tuote, kiitos.

Continental gp5000

-

Erittäin hyvät tunteet halkaisijaltaan 28c, kevyt, hyvä pito, erittäin nopea.

Kevyt, tunne nopeasti

-

Ostin 25c, ennen kuin minulla oli Conti Sport -malli, nämä gprix 5000 ovat 70 grammaa paria kohti kevyempiä. tiellä he tuntevat olonsa nopeasti.

Gp5000

-

Erinomainen laatu ja erinomainen palvelu. Turvallinen ja kestävä rengas.

Huippurenkaat

-

Kevyet renkaat, vierivät erittäin hyvin ja niillä on hyvä puhkaisunkestävyys. Virheetön valmistuslaatu.

Continental 5000

-

Erinomainen palvelu ja tuotteiden laatu.

Otettu vastaan!

-

Hinta-laatusuhde on paras! ja se saapui erittäin hyvin postitse!

Upea rengas

-

Käytä näitä koko ajan hienoa rengasta äläkä käytä mitään muuta

Continalal gp 5000 25c

-

Se on mukava ja antaa tunteen juoksevalta (mitassa 25C). Mutta sain ensimmäisen pelon pienellä liukastumisella märällä tiellä, jonne menin hitaasti. Luulen, että se on normaalia sileällä peitteellä. Joka tapauksessa vältän menemästä ulos, kun sade uhkaa.

Täydellinen

-

Se näyttää erittäin mukavalta

Erittäin hyvä tuote

-

Pystyin vihdoin testaamaan tämän kannen. Se on erittäin mukava, kevyt ja kestävä rengas, erittäin hyvä vierintä; Epäilemättä se oli erittäin hyvä päivitys pyörälleni, suosittelen täysin tätä rengasta pyöräilijöille.

Mannermainen

-

Erinomainen tuote, erinomainen pito myös märissä olosuhteissa, vastustaa puhkeamista.

Paras rengas!

-

Markkinoiden parhaat renkaat.

Hyvä kompromissi piton ja vierintäkitkan välillä

-

Rengas, jolla on hyvä vierintäkapasiteetti vaarantamatta liikaa pitoa.

Upea rengas. erittäin mukava

-

Erinomainen rengas. Erittäin mukava ja matalalla vierintävastuksella. Mutta sillä ei saa olla suuria mittarilukemia. Joka tapauksessa erinomainen rengas.

Conti gp 5000

-

Ei voi mennä pieleen GP5000: n kanssa, aion kaikilla maantiepyörilläni näillä renkailla, vaihdettu Shwalbe Pro one TT: stä eikä voinut olla onnellisempi. Tasainen ja tarttuva ratsastus.

Erinomainen tuote !!!

-

Olin yleensä käyttänyt matalan ja keskitason renkaita, mutta testatessani näitä tunsin eron. Paljon enemmän pitoa suurilla nopeuksilla, enemmän luottamusta laskeutuessa samasta syystä, vähemmän vierintävastusta kuin aikaisemmin, yksinkertaisesti parhaat renkaat, joita olen käyttänyt.

Erinomainen rengas

-

Paras tähän mennessä koottu rengas. Nopea, mukava ja hyvän pidon rengas, jonka ostan uudestaan

Continental gp 5000

-

Mukava kansi, jolla on suuri tarttuvuus ja kestävyys.

Mannermainen grand prix 5000

-

Erinomainen tierengas, tehokas, ei koskaan pettynyt!

Hyvät renkaat

-

Olen aina luottanut Grand Prix 4000: een. Hyvä pito, kestävyys enkä ole koskaan puhkaissut. Olen ottanut 5000: n 25. Toivon, että ne ylittävät odotukseni ... Nopea ja halpa toimitus. Hyvä hinta renkaille.

Continental grand prix 5000

-

superklineri, keskimääräiset kustannukset, joita odotamme kulumista.

Manner gp 5000

-

Erittäin hyvä tierengas, erinomainen suorituskyky, pito ja kestävyys

Continина mannerinen gp 5000 700c x 28

-

Kuvia Continental Grand Prix5000 Black700 x28C лучше ожидаемого, есть индикатор износа, реальный вес 240 грамм. Näytä kaikki Cannondale CAADX Ultegra2018, следующая остановка - космос. Обработка заказа быстрая, кроме того, без проблем исправил ошибку в размере. Доставка в ожидаемый срок, посылка отслеживается на всем пути. Магазин однозначно рекомендую.

Kommentti

-

Erinomainen rengas .... Renkaan iskunvaimennus on havaittavissa, mikä tekee polkimisesta mukavamman. Kestävyyden suhteen se ei ole sama kuin GatorSkin.

Mannerosto 5000

-

Kaikki osto- ja toimitusprosessit Meksikoon OK, erinomainen laaturengas

Erittäin hyvä rengas

-

Minä todella pidin siitä! Ostin 28, tunsin, että pyörä oli vakaampi ja menettämättä suorituskykyä.

Manner gp 5000 rengas 700c x 23

-

Upeat renkaat kilpailukykyiseen hintaan ja hyvä toimitusaika. Toivon, että ne kestävät hyvin trooppisessa ilmastossa

Hyvä kansi

-

Minulle ylivoimaisesti paras rengas markkinoilla

Paras

-

Nämä ovat sopivimmat renkaat niille, jotka harjoittavat yli 200 000 viikkoa viikossa. Täydellinen pito, melko pitkä kesto ja helppo asentaa.

Manner 5000

-

Hyvä kansi, kevyt ja erittäin vaikea puhkaista

Continental grand prix 5000 -rengas

-

Erinomainen rengas pyöräilyharjoitteluun rullaa erittäin hyvin ja osuu yhteen tai ei, 0 puhkeamista, mielestäni se ei edes puhjeta.Hinnan suhteen se on paras johdannainen laadulle käyttäjien palvelussa.

Hyvä rengas

-

Toinen käyttämäni peli, minulla oli tapana käyttää Michelin PRO4: tä, ja kulutuspinnan tukinauhan kesto hyvässä kunnossa on parempi P5000: lla. Pidempi kesto hyvä tilassa. Pito on samanlainen, PRO4: n kanssa olin myös tässä suhteessa erittäin onnellinen. Lävistysten suhteen PRO4 kestäi minua hiukan paremmin, kun rengas on jo käytössä, vaikka tätä on vaikea arvioida (talvi tai kesä, kuiva tai märkä tai märkä poistuminen .....)

Erinomainen tuote.

-

Alkuperäinen tuote, erittäin hyvä laakeri- ja puhkeamiskestävä, minulla on ollut parempia kokemuksia GP5000: llä tai GP4000: lla kuin GP4seasonilla, täysin suositeltava, sinun on vain oltava kärsivällinen, se vie noin. 4 - 6 viikkoa.

Erinomainen.

-

Olen aina käyttänyt mannermaisia renkaita kilpailuissa, harjoituksissa, ne ovat erinomaisia, hyväksyin tämän erittäin hyvän Gp 5000 -mallin, bikeinnia on onniteltava.

Manner 5000 seteli 1000

-

Paras rengas, mitä olen koskaan käyttänyt, erittäin puhkaisunkestävä ja erinomaisen vierimällä.

Mahtava suorituskyky ja erinomainen vastine rahalle

-

Kun olen tämän suhteen, minulla ei ole mitään päänsärkyä rengaskysymyksestä. Tilasi jälleen toisen parin.

Gp5000

-

Olen lukenut erittäin hyviä arvosteluja tuotteesta, mutta toistaiseksi en voi puhua siitä. Toimitus- ja seurantapalvelu on kuitenkin melko keskinkertaista, kahden viikon odottamisen jälkeen en ole vielä saanut niitä. Verkossa, jossa voit seurata lähetystä, heitetään jopa 6 ja 7 päivää ilman päivityksiä. Toimituspalvelun tasoa on paljon parannettava.

Loistava

-

Erinomainen suoja hyvällä hinnalla ja painolla ja poikkeuksellinen pito. Toinen hyvä laatu on suoja puhkeamiselta, erittäin tyytyväinen ostoon.

Erinomainen tuote

-

Laadukas tuote edulliseen hintaan Kiitollinen

Se toimii erittäin hyvin!

-

Käytän 700 x 25 kaukokoulutukseen. Fantastic renkaat ajavat erittäin hyvin, ovat erittäin mukavia ja erittäin puhkeamisenkestäviä.

Suuri rengas, joka minulla on koskaan ollut.

-

Erittäin sileä rengas.Pito on mahtava.On kiinnostavampi nurkkaan.

Hienoa!

-

Tuote saapui ennen määräaikaa, Bikeinn tarjosi loistavaa palvelua. Minulla ei ole vielä ollut aikaa testata tuotetta, mutta se näyttää erittäin hyvältä.

Erinomainen rengas

-

Erittäin vierivä rengas ja kiinnittynyt sateeseen.

Gp5000 renkaat

-

Erinomainen tuote, suosittelen kaikille

Mejorada

-

Olen todella vaikuttunut. Jos olisin tietoinen Grand Prix 4000Sll -tapahtumasta, tällä peitolla mus-odotukset ovat olleet vielä parempia

Conti gp5000 edullinen hinta ja erinomainen hinta

-

Käytän sitä aina gp: nä, se optimoi vierityksen ja vastuskyvyn, mutta !! Toimitus vie liian paljon aikaa

Kaunis rengas.

-

Rode Conti GP 4000S II: n vuosia. Nämä näyttävät paremmalta ja rullaavat paremmin. Osta luottavaisin mielin. Erinomainen hinta BikeInniltä!

Tuotteen laatu

-

Olen erittäin tyytyväinen kaikkiin. Nautin renkaiden laadusta. Suosittelen ostamaan tavaroita tältä myyjältä.

Renkaat

-

Erittäin hyvä tuote! 100% suositeltavaa!

Upea tuote

-

Jos se ei ole paras, se on yksi parhaimmista renkaista, erinomainen pito jopa sateessa, kestävä. ovat epäilemättä suositeltavia

Erinomainen

-

Erittäin nopea, ketterä, se tarttuu erittäin hyvin asfaltiin, se antaa sinulle luottamusta. Paras mitä minulla on ollut

Se on hyvä rengas

-

Vaihdin Bontrager 32C: stä Conti 5000 28C: hen. Se on halvempaa kuin sen ostaminen Japanissa, ja kuten odotettiin, valssaus on erittäin kevyt ja tyydyttävä. Se oli hyvä hankinta.

500 km sisään

-

Sileä, liukas ja ihana

Paras päivitys roadielle

-

Continental GP 5K on yksi parhaista päivityksistä, joita tein. Alhainen vierintävastus saa minut tuntemaan, että roadieni on paljon kevyempi. Hyvät suorituskyvyn voitot

Erinomainen laatu

-

Erinomainen rengas, erinomainen suorituskyky ja mukavuus.

Jatkuu gp 5000

-

Hieman kova aloittaminen, mutta silti ei rengastyökaluja. Rullataan ja rullataan huomattavasti tasaisemmalla ajolla (700x28). Ensimmäiset 5000, jota olen käyttänyt, odotan innolla pitkäikäisyyden ja lävistyskestävyyden tuloksia. Tämä voi olla seuraava ikuisesti rengasni.

Paras

-

Olen käyttänyt näitä katteita jo vuosia, ja tähän asti ne ovat olleet suuria minulle

Tuotteen tarkastelu

-

Miellyttävin rengas, jonka ostin maantiepyörälle. SUURI KIITOSA LAATUA LAADUN ALKUPERÄISEN TUOTTEEN. Erittäin kiitollinen henkilökunnalle viestinnästä ja huomiota ostajalle.

Erittäin hyvä

-

Kevyt rengas, optimaalinen vierintä- ja puhkaisusuoja.

Conti 5000 - fantaasinen rengas!

-

Suuri rengas ... reagoiva, pitkäkestoinen, repäisykestävä, hyvä ote ... Conti 4000 oli erittäin hyvä ... tämä on vieläkin parempi ... vaikea tehdä paremmin! BikeInn oli hyvä hinta ja toimitus!

Upea rengas!

-

Fantastinen rengas ... sileä ratsastus, reagoiva, pitkä kuluminen, lävistyskestävä ... Conti 4000 oli erittäin hyvä, tämä uusi versio on vieläkin parempi! Yhdessä erinomaisen hinnan ja palvelun kanssa BikeInn !!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje