`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Continental

Continental Grand Prix Classic Foldable

  • Continental Grand Prix Classic Foldable
  • Continental Grand Prix Classic Foldable

Continental Grand Prix Classic Foldable

Tuotekuvaus Continental Grand Prix Classic Foldable

Moderni klassikko

Se ei ole vain visuaalisesti että aito suunnittelu Grand Prix Classic päivittää mitään retro rodun pyörä, tai moderni että asia! Sen whats sisällä että myös laskee, kun kaikki tämä uusi lisä Continental alue, ja sen ruskeita sivuseinät ja Conti Sport kulutuspinnan profiili 1982, on todella perustuu nykyiseen Grand Prix rengas.

Kiitos PolyX Breaker, erittäin vakaa ja hieno 180 TPI nylon ruho ja legendaarinen BlackChili yhdiste, se esittäytyy teknisesti kuin uusinta kilpa renkaan.

Nykyaikainen mitat 25 622, taitto helmi - Handmade in Saksa - takuu mukavuutta ja kevyt käynnissä

Tekniset tiedot:

Tyylistä moderni alue, mutta klassinen näyttää alkuperäisen Grand Prix

PolyX Breaker anti punktio leveät kerroksen alla kulutuspinta

Musta Chili suorituskyky yhdiste

Ruskea sivupinnan, retro etiketti ja malli tekee rengas sopii retro hankkeiden

Paino: 230g


Suunnitteletko Continental Grand Prix Classic Foldable:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi bikeinn:n, pyöräilykaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 33.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! bikeinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Continental-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla pyöräily tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Continental Grand Prix Classic Foldable

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Klassinen jatko

-

Mannerlaatu laatua klassisella ilmeellä. Ripaus erottelua kaikille pyöräille. Testattu päivittäin kaupungin mukaan, hyvä ote ja ilman ongelmia. Täydellinen!

Kommentti

-

Katon estetiikka on mahtava, ja kun on kyse minkä tahansa ongelman asentamisesta, olen onnellinen, kun olen kokeillut sitä pari poistumista. Se on mitä odotin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje