`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Continental

Continental Grand Prix Foldable

  • Continental Grand Prix Foldable
  • Continental Grand Prix Foldable

Continental Grand Prix Foldable

Tuotekuvaus Continental Grand Prix Foldable

Virittää maantiepyörän nopeasti, ketterä ja grippy käsittely,

Aerodynaaminen, ketterä eturenkaan yhdessä pitävä ja mukava takarenkaiden

Erinomainen Sivupistosuoja ansiosta Vectran pistosuojaus insertin

Erinomainen pito, paljon kilometrejä ja tehokas liikkuvan ansiosta BlackChili yhdiste

Tekniset tiedot:

BlackChili:

Uusi suhde pitoa ja vierintävastusta: Tämä ainutlaatuinen kulutuspinnan kumiseos, jota tuotetaan ainoastaan ​​saksalaiset tehdas on mullistanut polkupyörän renkaita. BlackChili yhdiste parantaa vierintävastus 26% ja antaa 30% enemmän pitoa kuin aktivoitu piidioksidi compounds.Premium renkaiden BlackChili yhdisteen vaikutuksen myös korkeamman mittarilukema ja toisin kuin monet useita yhdisteitä, tarjota jatkuvaa päässä ensimmäisestä viimeiseen kilometrin.

Vectran:

Vertailuarvo Sivupistosuoja: Vectran on synteettisesti valmistettu korkean teknologian kuidun luonnollinen malli. Kuten hämähäkki silkki, Vectran on nestekidepolymeerihartsia (LCP). Vectran on kehrätty sulanut nestemäiseen polymeeriin Vectra ja käsitellään edelleen monisäikeisen säiettä. Hämähäkki silkki kuin Vectran on valtava repäisylujuus on erittäin alhainen paino: Täsmälleen oikeat ominaisuudet jalostaa palkkio Continental polkupyörän rengas Sivupistosuoja insertti. Vectran Breaker on kevyempi, joustavampi ja suojaa tehokkaammin vastaan ​​leikkauksia kuin vertailukelpoinen nylon katkaisijan. Vectran Breaker ei vaikuta haitallisesti vierintävastus

TPS: uraauurtava eturengas ja takarenkaiden järjestelmä road racing kanssa TirePositioning System, viimeinen hieman, mikä on tällä hetkellä teknisesti mahdollista on hyödynnetty. Moottoripyöräilijät ovat tienneet jo pitkään: erilaisia ​​vaatimuksia tehdään eturengas kuin sen takana vastine. Kapeampi eturengas tarjoaa pienempi ilmanvastus ja helpompi käsitellä. Tarttuvuus optimoitu kulutuspinnan seos toimittaa tarvittavat pitoa erityisesti märällä kaarreajossa. Leveä takarengas tarjoaa paremman pidon ansiosta suuremman kosketuspinta-ala ja samalla enemmän mukavuutta. Kiitos nopeasti liikkuvan, optimoitu kulutuspinnan seoksen ja suurempi kontaktipinta takarenkaiden, kuluminen vähenee. Tuloksena on uraauurtava eturengas ja takarenkaiden järjestelmä road racing; jotka löytyvät meidän GP Attack ja Force yhdistelmä. - Uusi vuodesta 2013: Ensimmäinen putkirakenteista featuring TPS järjestelmä!


Haluaisitko hankkia itsellesi suositun Continental Grand Prix Foldable:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Renkaat kokoelmasta, pyöräily kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. bikeinn:stä löydät parhaat pyöräily tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Pyörät ja renkaat:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Continental Grand Prix Foldable

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kevyt ja kestävä

-

Erinomainen laatu, erittäin kestävä ja erittäin kevyt hintaan.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje