`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Continental

Continental Grand Sport Race

Continental Grand Sport Race

  • Continental Grand Sport Race
  • Continental Grand Sport Race
  • Continental Grand Sport Race

Continental Grand Sport Race

Tuotekuvaus Continental Grand Sport Race

Ominaisuudet:


- Solid 3/180 tpi kotelo


- NyTech katkaisija paras Sivupistosuoja


- PureGrip yhdiste takaa erinomaisen pidon


- Suorituskyky suuntautunut all-round rengas koulutusta ja kilpa


- Vankka 3/180 koteloTekniikka:


NyTech Puncture:


Uusi NyTech Sivupistosuoja on kehitetty perustuu osoittautunut Continental SafetySystem katkaisija. Sen nailonkangas tekee sen kestäväksi pistoja ja leikkaa kuin Kevlar vahvistettu lujat kuituja, mutta tarjoaa alhaisempi vierintävastus ja vähentää painoa.


NyTech katkaisija istuu välillä SafetySystem ja PolyX katkaisijan tehokkaampana Sivupistosuoja kotelo suorituskyvyn alalla.


Pure Grip Compound:


Perustuu aktivoitu piiyhdisteiden, tämä tekniikka oli alun perin tarkoitettu suoritustason yhdiste, mutta sen jälkeen voimakasta kehittämistä meidän Korbachin tutkimus-ja kehitysosasto Facility, uusi edistyksellinen yhdiste erinomaisen pidon ja maastohiihto ominaisuuksia on kehitetty.


Tämä uusi kumiseok, koska itsensä selittävä nimi "Pure Grip", on rankattu takana meidän BlackChili yhdiste ja sitä käytetään meidän suorituskyvyn tuotteet sekä maantie-ja maastopyörä aloilla.


Vaikka tarjoaa suuria pito, se on myös pitkäikäinen ja erittäin kestävä - molemmat ominaisuudet Continental renkaat, jotka on yksinomaan valmistettu tehtaassa Hefei (Aasia).


Continental Grand Sport Race:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Continental:n tuotteista ja muista pyöräilytuotteista, tsekkaa myös Pyörät ja renkaat tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Continental Grand Sport Race

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Rengas

-

Erittäin hyvä sivusto, jonka rengas saapui oikeaan päivään, kannattaa ostaa

Erinomainen kauppa

-

Paras hinta / paras toimitus

Hyvä tuote

-

Hyvää vastinetta rahalle. Korkea toimitusaika

Paras laatu / hinta

-

Taloudellinen suoja, huippuluokan ominaisuudet ja hyvä ajomukavuus. 100% suositeltavaa.

Osta osto

-

Erinomainen tuote, mutta eniten yllättävää oli toimitusnopeus, joka ylitti alun perin asetetun määräajan. Suosittelen sitä.

Erinomainen tuote

-

Sain tuotteen nopeasti, erinomainen laaturengas ja upea hinta.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje