`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Continental

Continental Ride Tour Rigid

  • Continental Ride Tour Rigid
  • Continental Ride Tour Rigid

Continental Ride Tour Rigid

Tuotekuvaus Continental Ride Tour Rigid

Tekniset tiedot:

Tuuman koko = 26x1,75

Etrto-koko = 47 559

CONTINENTAL Reifen ´´Ride Tour´´

Lisäväristysvyö

Allround-rengas jokaiselle maanalaiselle, jatkuvalle keskiympäristölle, joka tarjoaa hyvät vierintäominaisuudet ja riittävän vetovoiman kallistettaessa, kestävät rungot ja kestävät kulutuspinnat.

180 TPI

Heijastava


Osta nyt Continental Ride Tour Rigid niinkin edulliseen hintaan kuin 10.99 $. Continental:n valmistama Ride Tour Rigid:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. bikeinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille pyöräilytuotteille. Tarkastele kaikkia Pyörät ja renkaat-osastomme Renkaat:a.

Ominaisuudet Continental Ride Tour Rigid

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (26)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Renkaat

-

Hyvä tuote. Suuri arvo. Edullisin voisin löytää.

Nopeus

-

Erittäin nopea toimitus, paljon tietoa tuotteesta ja toimituksesta, hyvä laatu ja lyömättömät hinnat, jatkan ostamista täällä kiitos

Laatu hyvään hintaan

-

Nopea toimitus. Tuote vastasi tilaamaani. Halvempi hinta kuin muilla sivustoilla. En vieläkään osaa kommentoida kestoa ja pitoa.

Pitää minut pyöräilemässä

-

erinomaiset renkaat ja hinta. toimitusaika oli ylivoimainen, koska se lähetettiin Kanadaan. lävistyskielto plus, koska tiet, joilla ajaan, ovat ajoittain hiljaisia ja soraisia, ja kapea kosketuspinta-ala plus vierintävastuksen plus havaittiin pyöräillessä. kaiken kaikkiaan loistava rengas.

Halpa, mutta hyvä

-

Se on hyvä rengas ostaa ystävälle, hieman paksu ja raskas, mutta kevyempi ja halvempi kuin Schwalbe-maraton. Jos menet suoraan, ei melua ole melkein, joten se on mukavaa.

Mannermainen kiertue 16 x 1,75

-

Renkaat ovat erinomaisia!

Upea tuote

-

Erinomainen rengas, erittäin pätevä kaikentyyppisissä maastoissa (tie ja lika)

Upea rengas

-

Erinomainen rengas, erittäin pätevä kaikentyyppisissä maastoissa (tie ja lika)

Trek 2300

-

Minulla on vuoden 2005 Trek 2300 Ultegra-ryhmän kanssa ja haluan tietää, sopivatko nämä renkaat Race X Lite -pyörilleni. Minulla on tällä hetkellä 700x25c renkaita. Kiitos!

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, nämä renkaat sopivat Trek 2300 2005 -malliin.
Terveiset.

Suositeltava

-

Vankka, tietyllä tavalla pito tien päällä ja märissä olosuhteissa. Tarkka mittaus vernier-paksuudella on 43mm, kun sanotaan 47mm. suositeltava

Suositeltava

-

Jäykkä rengas, jolla on pito tiellä ja märkä. Ole varovainen mittauksissa, se antaa minulle vernier-paksuuden, 33 mm eikä 37 mm

Mannermatkaretki jäykkä

-

Hieman vaikea sovittaa syvempiin vanteisiin, mutta hyvät renkaat

Voimassa 50-507

-

Hei, otsikon mukaan nämä kannet ovat voimassa korvaamaan 50-507

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, niitä voidaan käyttää korvaamaan renkaan ETRTO 50-507.
Terveiset.

Nopea toimitus, ilman vaivaa ja upea tuote !!!

-

tilasin 2 rengassarjaa minulle ja rouva. helppo kauppa yrityksen kanssa, hyvät kokit ja nopea, toimitus Espanjasta Yhdistyneeseen kuningaskuntaan 5 päivän sisällä. renkaat ovat hienoja ja tekevät tien töistä helppoja eikä juurikaan vastusta. erinomainen kustannustehokas tuote.

Yhteensopivuus 700x28 valkoisilla nironen kautta

-

Hei. Minulla on noin 4-vuotias Bianchi Nironen kautta. Haluaisin asentaa nämä 700x28 mannermaiset mallit (nyt asennan Victoria 700x23 maanteitse), jotta voin mennä vähän enemmän likateille ja vähän vähemmän normaaleille teille, joilla riskin äskettäin muutaman kerran. Luuletko niiden olevan yhteensopivia kehyksen kanssa? Voivatko he pysyä siellä? Kiitos jo etukäteen kaikille heidän panoksestaan

asiantuntijamme vastaavat

Hei, tämä 700x28-rengas voidaan asentaa Bianchiin.
Terveiset.

Se on täydellinen

-

Täydellinen toimitus ajoissa renkaalle, joka on erittäin helppo asentaa. Käytetään erittäin vankkaan renkaaseen, vierivään kuivaan maahan ja myös hyvällä otteella aloittaaksesi pitkillä ajoilla!

Käännä pyörärenkaat?

-

Hei, voinko korvata alkuperäiset renkaani, jotka ovat 20x1.75 / 44-406? Soveltuvatko nämä renkaat taitettavaan pyörään? Kiitos Jon

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, nämä renkaat sopivat pyöräsi.
Terveiset.

Minulla on moma city klassinen retkeilypyörä

-

Hyvä. Minulla on Moma city Classic 26 -matkapyörä 26x 1,50 -renkaalla, haluaisin tietää, sopisiko tämä rengas minulle, koska etsin jotain, joka auttaa minua päästämään päällystämättömille teille. Tervehdys. Kiitos.

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, tämä on hyvä vaihtoehto.
Terveiset.

Mitoitus

-

Mike-pyörällä on tällä hetkellä 700x25c sopiiko 700x28c?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, he sopivat siihen.
Terveiset.

Uskomaton hinta / laatu

-

Ne ovat olleet helppo sijoittaa, erittäin puhkeamiset kestävät, heijastava nauha ja eivät ole ollenkaan painavia. Taittuvalla, kaupunkipyörällä tai vaelluspolkupyörällä ne ovat varmasti osuma, jotta ei tarvitse korjata lävistyksiä. Sivuseinät antavat kiertää rauhallisesti päällystämättömillä kaistoilla tai viheraiteilla, piirustus ei rankaise matkaa. Suositeltava.

Re: sisäputken yhteensopivuus

-

Hei, haluaisin korvata nykyisen Conti Contact 700 x 37c / 37-622 -renkani tällä renkaalla, mutta koko 700 x 28c. 1. sopisiko 700 x 28c vanteeni? 2. Olisiko tarpeen muuttaa myös sisäputki? Kiitokset ja terveiset.

asiantuntijamme vastaavat

Hei, se tulee siihen.
Terveiset.

Kysymys

-

Hei, en tiedä paljon polkupyöränrenkaista, joten syy siihen, miksi esitän tämän kysymyksen. Etsin laajempaa ja monipuolisempaa rengasta. Onko mahdollista asentaa Continental-matkan kierros 700 x 47 C heijastaen mustaa? Pyöräni renkaani koko on 622x 16C, ja nyt saamani renkaat ovat 700-28C. . Ihmettelenkö, sovittaako nämä renkaat yläpuolelle pyörilleni? Voisitko neuvoa?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, sinun on tarkistettava, hyväksyykö runko 47C (47 mm) leveät renkaat.
Terveiset.

Reveiw

-

Manner-matkan kiertuerengas on minulle hyvä päivitys mannerten kosketusrenkaasta, jonka ne korvaavat, aggressiivisemman kulutuspinnan, jolla on korkea rullakeskus. Olen kiinnittänyt ne taitettavaan pyöräni, jota käytän kiertäessäni Eurooppaa. Ne ovat ihanteellisia tielle tai soralle. Hyvän tuotteen nopea ja tehokas toimitus 406 x 47 Terveisin Paul

Erittäin hyvä laatu / hinta -suhde

-

Ostin nämä renkaat "Continental Ride Tour Rigid Black / White 26 x 1,75". Tarvitsen niitä kaupunkipyörälle, jotta pääset liikkumaan pääasiassa asfaltilla. Lähetys on ollut nopea ja ilman ongelmia, toimitettu ilman ongelmia valitussa keräyspisteessä. Pidän tästä kokoelmavaihtoehdosta erittäin paljon, ja se on yksi syy, miksi haluan tehdä ostoksia BikeInnissä. Renkaat näyttävät hyvältä. Yllätyksekseni he tulevat heijastavilla nauhoilla, mikä on hieno kaupunkikäyttöön. Kestävyys kertoo ajan, mutta ensivaikutelma on erittäin hyvä arvostetulle tuotemerkille, kuten Continental.

Mukava ja kaunis rengas

-

Hyvä ja tyylikäs rengas on erittäin kaunis, kun olen asettanut sen pyörälle, kun olen asettanut sen sorapyörälle, ja totuus on, että se tyynytyy paljon ja on erittäin mukavaa myös sanoa, että olen nyt kokeillut sitä vain kuoppaisilla ja huonosti päällystetyillä teillä En ole edes laittanut sitä metsäteille ja teille, mutta se antaa minulle erittäin hyvän vaikutelman ja mielestäni siitä tulee mukava myös niillä alueilla

Renkaan vaihto

-

Hei Minulla on hybridi pyörä varustettuna 700-37 C 37 622 Etsin laajempaa ja monipuolisempaa rengasta. Onko mahdollista asentaa Continental-matkan kierros 700 x 47 C heijastaen mustaa (tai 700-42 C)? Ja jos niin, mitä ilmakammioiden mitat. Kiitos vastauksestasi Terve J. Lucas

asiantuntijamme vastaavat

Hei, Continental Ride Tour 700x32C on hyvä vaihtoehto.
Sisäputkien mittojen tulisi olla esimerkiksi 700x30-40.
Terveiset.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje