`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Continental

Continental Ride Tour Rigid

  • Continental Ride Tour Rigid
  • Continental Ride Tour Rigid

Continental Ride Tour Rigid

Tuotekuvaus Continental Ride Tour Rigid

Tekniset tiedot:

Tuuman koko = 26x1,75

Etrto-koko = 47 559

CONTINENTAL Reifen ´´Ride Tour´´

Lisäväristysvyö

Allround-rengas jokaiselle maanalaiselle, jatkuvalle keskiympäristölle, joka tarjoaa hyvät vierintäominaisuudet ja riittävän vetovoiman kallistettaessa, kestävät rungot ja kestävät kulutuspinnat.

180 TPI

Heijastava


Osta nyt Continental Ride Tour Rigid niinkin edulliseen hintaan kuin 11.49 $. Continental:n valmistama Ride Tour Rigid:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. bikeinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille pyöräilytuotteille. Tarkastele kaikkia Pyörät ja renkaat-osastomme Renkaat:a.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen vastine rahalle

-

Erinomainen isorengas ja parhaaseen hintaan!

Hyvä laatu

-

toistaiseksi erittäin hyvä ja hyvä hinta

Renkaat

-

Hyvä tuote. Suuri arvo. Edullisin voisin löytää.

Nopeus

-

Erittäin nopea toimitus, paljon tietoa tuotteesta ja toimituksesta, hyvä laatu ja lyömättömät hinnat, jatkan ostamista täällä kiitos

Laatu hyvään hintaan

-

Nopea toimitus. Tuote vastasi tilaamaani. Halvempi hinta kuin muilla sivustoilla. En vieläkään osaa kommentoida kestoa ja pitoa.

Pitää minut pyöräilemässä

-

erinomaiset renkaat ja hinta. toimitusaika oli ylivoimainen, koska se lähetettiin Kanadaan. lävistyskielto plus, koska tiet, joilla ajaan, ovat ajoittain hiljaisia ja soraisia, ja kapea kosketuspinta-ala plus vierintävastuksen plus havaittiin pyöräillessä. kaiken kaikkiaan loistava rengas.

Halpa, mutta hyvä

-

Se on hyvä rengas ostaa ystävälle, hieman paksu ja raskas, mutta kevyempi ja halvempi kuin Schwalbe-maraton. Jos menet suoraan, ei melua ole melkein, joten se on mukavaa.

Minulla on moma city klassinen retkeilypyörä

-

Hyvä. Minulla on Moma city Classic 26 -matkapyörä 26x 1,50 -renkaalla, haluaisin tietää, sopisiko tämä rengas minulle, koska etsin jotain, joka auttaa minua päästämään päällystämättömille teille. Tervehdys. Kiitos.

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, tämä on hyvä vaihtoehto.
Terveiset.

Erittäin hyvä laatu / hinta -suhde

-

Ostin nämä renkaat "Continental Ride Tour Rigid Black / White 26 x 1,75". Tarvitsen niitä kaupunkipyörälle, jotta pääset liikkumaan pääasiassa asfaltilla. Lähetys on ollut nopea ja ilman ongelmia, toimitettu ilman ongelmia valitussa keräyspisteessä. Pidän tästä kokoelmavaihtoehdosta erittäin paljon, ja se on yksi syy, miksi haluan tehdä ostoksia BikeInnissä. Renkaat näyttävät hyvältä. Yllätyksekseni he tulevat heijastavilla nauhoilla, mikä on hieno kaupunkikäyttöön. Kestävyys kertoo ajan, mutta ensivaikutelma on erittäin hyvä arvostetulle tuotemerkille, kuten Continental.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje