`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Continental

Continental Ride Tour Rigid

  • Continental Ride Tour Rigid
  • Continental Ride Tour Rigid

Continental Ride Tour Rigid

Tuotekuvaus Continental Ride Tour Rigid

Tekniset tiedot:

Tuuman koko = 26x1,75

Etrto-koko = 47 559

CONTINENTAL Reifen ´´Ride Tour´´

Lisäväristysvyö

Allround-rengas jokaiselle maanalaiselle, jatkuvalle keskiympäristölle, joka tarjoaa hyvät vierintäominaisuudet ja riittävän vetovoiman kallistettaessa, kestävät rungot ja kestävät kulutuspinnat.

180 TPI

Heijastava


Täydennä tilauksesi Continental Ride Tour Rigid:lla, jonka löydät Pyörät ja renkaat kokoelmastamme Renkaat tuotteiden joukosta. Selaa myös muita pyöräily kategorioita bikeinn:ssa, joka on oma pyöräilyvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Renkaat varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla bikeinn:ssa!

Ominaisuudet Continental Ride Tour Rigid

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kysymys

-

Hei, en tiedä paljon polkupyöränrenkaista, joten syy siihen, miksi esitän tämän kysymyksen. Etsin laajempaa ja monipuolisempaa rengasta. Onko mahdollista asentaa Continental-matkan kierros 700 x 47 C heijastaen mustaa? Pyöräni renkaani koko on 622x 16C, ja nyt saamani renkaat ovat 700-28C. . Ihmettelenkö, sovittaako nämä renkaat yläpuolelle pyörilleni? Voisitko neuvoa?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, sinun on tarkistettava, hyväksyykö runko 47C (47 mm) leveät renkaat.
Terveiset.

Reveiw

-

Manner-matkan kiertuerengas on minulle hyvä päivitys mannerten kosketusrenkaasta, jonka ne korvaavat, aggressiivisemman kulutuspinnan, jolla on korkea rullakeskus. Olen kiinnittänyt ne taitettavaan pyöräni, jota käytän kiertäessäni Eurooppaa. Ne ovat ihanteellisia tielle tai soralle. Hyvän tuotteen nopea ja tehokas toimitus 406 x 47 Terveisin Paul

Erittäin hyvä laatu / hinta -suhde

-

Ostin nämä renkaat "Continental Ride Tour Rigid Black / White 26 x 1,75". Tarvitsen niitä kaupunkipyörälle, jotta pääset liikkumaan pääasiassa asfaltilla. Lähetys on ollut nopea ja ilman ongelmia, toimitettu ilman ongelmia valitussa keräyspisteessä. Pidän tästä kokoelmavaihtoehdosta erittäin paljon, ja se on yksi syy, miksi haluan tehdä ostoksia BikeInnissä. Renkaat näyttävät hyvältä. Yllätyksekseni he tulevat heijastavilla nauhoilla, mikä on hieno kaupunkikäyttöön. Kestävyys kertoo ajan, mutta ensivaikutelma on erittäin hyvä arvostetulle tuotemerkille, kuten Continental.

Mukava ja kaunis rengas

-

Hyvä ja tyylikäs rengas on erittäin kaunis, kun olen asettanut sen pyörälle, kun olen asettanut sen sorapyörälle, ja totuus on, että se tyynytyy paljon ja on erittäin mukavaa myös sanoa, että olen nyt kokeillut sitä vain kuoppaisilla ja huonosti päällystetyillä teillä En ole edes laittanut sitä metsäteille ja teille, mutta se antaa minulle erittäin hyvän vaikutelman ja mielestäni siitä tulee mukava myös niillä alueilla

Renkaan vaihto

-

Hei Minulla on hybridi pyörä varustettuna 700-37 C 37 622 Etsin laajempaa ja monipuolisempaa rengasta. Onko mahdollista asentaa Continental-matkan kierros 700 x 47 C heijastaen mustaa (tai 700-42 C)? Ja jos niin, mitä ilmakammioiden mitat. Kiitos vastauksestasi Terve J. Lucas

asiantuntijamme vastaavat

Hei, Continental Ride Tour 700x32C on hyvä vaihtoehto.
Sisäputkien mittojen tulisi olla esimerkiksi 700x30-40.
Terveiset.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje