`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Continental

Continental Tubular Sprinter Gatorskin

  • Continental Tubular Sprinter Gatorskin
  • Continental Tubular Sprinter Gatorskin

Continental Tubular Sprinter Gatorskin

Tuotekuvaus Continental Tubular Sprinter Gatorskin

Kestävä ja punktio kestävä kotelo, valmiina lukemattomia mailia

Kiinteät sportive ja koulutus kumppani, joka uhmaa pahin keli

Hyvä Sivupistosuoja ansiosta SafetySystem anti punktio katkaisija vyö

Erittäin pitkä käyttöikä ansiosta käyttää optimoitu kulutuspinnan yhdiste

Tekniset tiedot:

DuraSkin:

Roll kanssa iskujaan:

Renkaiden DuraSkin sivuseinän suojaa on voitava roll kanssa lyöntejä. Niitä käytetään alla kovimmissa olosuhteissa. Airut polkupyörää, renkaat luistavat pitkin kääntyessään; on retkipyörät, ne ylittävät mantereella ilman päällään ulos. Kilpa pyöräily, he joutuvat kestämään kovia testejä kuten Pariisin Roubaix. Korkea laatu polyamidi kangas suojaa rengasrungon vastaan ​​pahimmat olosuhteet. Nämä renkaat erottuvat ansiosta heidän ruskea sivuseinät.

SafetySystem Breaker:

Sivupistosuoja järjestelmällä:

SafetySystem Breaker koostuu Kevlarreinforced, lujat nylon kangas. Punktio ja leikkaa kestävä mutta silti kevyt ja joustava, renkaan säätää nopeasti pintaan alla. Nostamatta paino tai vierintävastusta huomattavasti, se suojaa renkaan runkoa vieraita esineitä ja edistää pitempään renkaan. Renkaat kanssa SafetySystem Breaker myös hyvä mukavuus ominaisuuksia.

Paino: 300g


Continental Tubular Sprinter Gatorskin:een kuuluu Continental:n takaama valmistajan takuu. Continental:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme pyöräilytuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. bikeinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Pyörät ja renkaat tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Renkaattuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Continental Tubular Sprinter Gatorskin

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin kestävä mannermainen putkimainen

-

Olen käyttänyt näitä renkaita nyt neljä vuotta ~ 40 000 km. Olen käynyt läpi noin 8 niistä. Neljä on puhjennut ja neljä on juuri kulunut kulutuspinnan läpi, mikä on mielestäni erinomainen suorituskyky suhteellisen kevyelle renkaalle. Koska ne ovat niin kapeita, ne on pumpattava kovasti (110 psiä), mikä tarkoittaa kovaa matkaa karkealla tiivisteellä, mutta erittäin sileä hienolla tiivisteellä.

Arvostelut

-

Erinomainen rengas.

Hyvä tuotteiden laatu, kauhea toimitus

-

erinomainen tuote, lähetys kesti 2 viikkoa enemmän kuin budjetoitiin

Tubular continental

-

Putkimainen erittäin kestävä ja hyvin ohut tela, mutta tämä ei vaikuta otteeseen lainkaan. Suuri putki

Hyvä robottirengas

-

Näyttää hyvältä rengas ja sopii mukavasti pyöriini!

Brutales

-

Erittäin hyvä putki, olen asentanut Tufo s33 pro: n kanssa rullaamisen jälkeen ja parannuksen tunne, kun rullaaminen on julma. On totta, että otat ne 8 palkkiin Tufon kanssa, ja Gatorskinilla voit mennä 12 baariin. Joka tapauksessa sekä esteettisesti, että putkimaisen rakenteen poistamiseksi laatikosta kuin suorituskyvyn, on putkimainen 100% suositellaan. Muuten käsityönä Saksassa ;-).

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje