`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Craft

Craft Hybrid Weather

Craft Hybrid Weather

Craft Hybrid Weather

Craft Hybrid Weather

  • Craft Hybrid Weather
  • Craft Hybrid Weather
  • Craft Hybrid Weather
  • Craft Hybrid Weather
  • Craft Hybrid Weather

Craft Hybrid Weather

Tuotekuvaus Craft Hybrid Weather

2 in 1 käsine, jossa tuulen ja vedenpitävä hanskatuki, joka mahdollistaa nopean ja helpon säätämisen muuttuviin sääolosuhteisiin.

Joustava kangas, harjattu sisäpuolella.

Kangas 1: 87% polyesteriä, 13% elastaania, kangas 2: 100% polyesteriä.Jos etsit korkealaatuisia Käsineet tuotteita, siinä tapauksessa Käsineet täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Craft Hybrid Weather:a, jonka tämänhetkinen hinta on 37.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. bikeinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia pyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Craft Hybrid Weather:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Craft Hybrid Weather

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suuri

-

Super ei ole testattu vielä sateessa, mutta se on erittäin kuuma testattu 5 astetta

Craft hybridi lapaset

-

Kysymys Millaisia ​​sää ovat nämä käsineet hyödyllisiä kävelen 10 mailia päivässä ja tarvitsevat mukavuutta ja lämpöä Ovatko ne veden todiste samoin? Ei käsitellä katkaisimella Kiitos avusta Alan

asiantuntijamme vastaavat

Mielestämme nämä ovat hyvä käsineet Spring, talven ja syksyn koska se tarjoaa lämpöä valinnaista tuulen- ja vedenpitävä suoja.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje