up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Dainese

Dainese Acca Gloves

plus
  • Play videoDainese Acca Gloves
  • Dainese Acca Gloves

Dainese Acca Gloves

Tuotekuvaus Dainese Acca Gloves

Cycling glove with high-frequency micro-injection reinforcement on the knuckles. Soft carbon fabric support on the knuckles of the ring finger and the index finger. Back of the hand in nylon and Spandex mesh for greater aeration. Palm reinforcement in Clarino. Airprene wrist with Velcro adjustable cuff strap.

Oletko kiinnostunut Dainese:n Acca Gloves:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla bikeinn:n valikoimassa, omassa pyöräily verkkokaupassasi. Meiltä bikeinn:lta löydät suuren valikoiman Dainese-merkkisiä pyöräily varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Dainese Acca Gloves vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt bikeinn:n laajaan valikoimaan pyöräily varusteita.

Ominaisuudet Dainese Acca Gloves

Käsineet
Väri
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up