`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese Acca Short Man

  • Dainese Acca Short Man
  • Dainese Acca Short Man

Dainese Acca Short Man

Tuotekuvaus Dainese Acca Short Man

Polkupyöräkäsine, jossa rystyissä korkeataajuinen mikroruiskutusvahvistus. Pehmeä hiilikuitutuki rengassormen ja etusormen rystysissä. Käden takaosa nailonia ja elastaaniverkkoa suuremman ilmastuksen takaamiseksi. Kämmenvahvistus Clarinossa. Airprene-ranne tarranauhalla säädettävällä kalvosinnapilla.


Kaikki Käsineet kategorian pyöräily tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. bikeinn:sta löydät täyden Dainese-kokoelman Miesten vaatteet tuotteita. Dainese:n Acca Short Man:een hinta on 33.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Dainese Acca Short Man

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje