`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese HG 1

Dainese HG 1

  • Dainese HG 1
  • Dainese HG 1
  • Dainese HG 1

Dainese HG 1

Tuotekuvaus Dainese HG 1

Suorituskykyinen neulottu ratsastuspuku, joka sisältää saumattomasti verkkoalueita, joissa urheilijat tarvitsevat sitä eniten. Kaikkien HG-vaatteiden tavoin kaikki sen ominaisuudet on suunniteltu kilpailukykyisten painovoimailijoiden tarpeisiin. Hydrofiilinen sisäpinta on optimoitu kostuttamaan kosteutta pois ihosta, kun taas ulkopinnalle käytetty hydrofobinen lanka kuivuu nopeasti. Sovitus on urheilullinen, jossa on erittäin kapenevat hihat ja litteät saumat, jotka liikkuvat sujuvasti ihoa vasten. Neulosrakenteensa erinomainen mekaaninen elastisuus vastaa paremmin urheilijan liikettä ja mahdollistaa suojan kulumisen alla ilman liimausta.

Tekniset tiedot:

Paino: 0,18 kg


bikeinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia pyöräily tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Dainese HG 1? Olet onnekas, sillä bikeinn:ssä, Miesten vaatteet katalogissa ja Alusasut kategoriassa, tarjoamme muita pyöräily tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Dainese HG 1

Hihatyypit
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje