up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

DMT

DMT Centaurus MTB Shoes

plus
  • Play videoDMT Centaurus MTB Shoes
  • DMT Centaurus MTB Shoes

DMT Centaurus MTB Shoes

Tuotekuvaus DMT Centaurus MTB Shoes

Tämä kenkä tyydyttää pyöräilijä, joka etsii kenkä jossa ainoa, joka ei ole liian jäykkä, mutta samaan aikaan, jossa ylempi tehty haetaan ja luotettavia materiaaleja ja sulkeminen.

Haluatko tietää, mitä muita pyöräilytuotteita DMT tarjoaa? bikeinn:sta voit tilata kaikkia Pyöräilykengät tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. DMT Centaurus MTB Shoes on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet DMT Centaurus MTB Shoes

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up