up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

DMT
360

DMT KM4 MTB Shoes

plus
  • 360DMT KM4 MTB Shoes
  • Play videoDMT KM4 MTB Shoes
  • DMT KM4 MTB Shoes

DMT KM4 MTB Shoes

Tuotekuvaus DMT KM4 MTB Shoes

Upea polkukenkä ympäri ja mukava hybridineulosrakenne. MTB tai sora tai mikä tahansa ratsastustyyli, joustava neulepusero yhdistettynä hankausta kestävään avoimeen verkkoon pitää jalat viileinä ja mukavina. BOA® Fit -järjestelmä ja kaksikomponenttinen ulkopohja tarjoavat kestävän suorituskyvyn.


Ominaisuudet:

Hybrid Engineered neulottu päällinen
Hengittävä verkko ilmanvaihtoa varten
BOA® Fit -järjestelmä yhdellä L6-valitsimella
Heijastavat aksentit
Varvassuojuksen kulutusta kestävä pinnoite lisää suojaa
Kaksikomponenttinen komposiitti ulkopohja varpaiden nastoille


Tekniset tiedot:

Paino: 305 g
Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään bikeinn:ssa, omassa pyöräilyvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Pyöräilykengättuotteita suoraan DMT:lta. Kysy meiltä lisää pyöräilytuotteista, kuten DMT KM4 MTB Shoes, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet DMT KM4 MTB Shoes

Kiinnitykset
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up