up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

DMT

DMT Pegasus Road Shoes

plus
  • Play videoDMT Pegasus Road Shoes
  • DMT Pegasus Road Shoes

DMT Pegasus Road Shoes

Tuotekuvaus DMT Pegasus Road Shoes

Tämä kenkä tyydyttää pyöräilijä, joka etsii kenkä yksin, joka ei ole liian jäykkä vaan ylpeilee ylempi ja sulkeminen tehdään haetaan ja luotettavia materiaaleja.

Jos etsit pyöräilyvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu bikeinn:aan. DMT:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla pyöräilytuotteilla on täysi DMT:n takaama takuu. Valitse yksi Miesten kengät kategorioista ja tutustu laajaan Miesten kengät tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! DMT Pegasus Road Shoes on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet DMT Pegasus Road Shoes

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up