`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

DMT

DMT Pegasus

  • DMT Pegasus
  • DMT Pegasus

DMT Pegasus

Tuotekuvaus DMT Pegasus

Tämä kenkä tyydyttää pyöräilijä, joka etsii kenkä yksin, joka ei ole liian jäykkä vaan ylpeilee ylempi ja sulkeminen tehdään haetaan ja luotettavia materiaaleja.

Älä odota enää pidempään ja osta DMT Pegasus. Jos sinulla on kysyttävää DMT Pegasus:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä bikeinn yhteydenottosivumme kautta. bikeinn tarjoaa erityisen kokoelman Miesten kengättuotteita pyöräily:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Miesten kengät varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Pyöräilykengät varusteilla.

Ominaisuudet DMT Pegasus

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje