up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

DMT

DMT Vega 2.0 Road Shoes

plus
  • Play videoDMT Vega 2.0 Road Shoes
  • DMT Vega 2.0 Road Shoes

DMT Vega 2.0 Road Shoes

Tuotekuvaus DMT Vega 2.0 Road Shoes

VEGA on ehdoton innovaatio. Kenkä, joka on syntynyt Italiassa ja kehitetty yhdistämällä materiaalit ja tietävät, miten tekninen urheilullinen. Hoito yksityiskohtia, tyylikäs linja ja puhdas juhlia hienoista ominaisuuksista VEGA: ainoalta hiilikuitu käytössä ilmailu- liiketoimintaa myös, jotta thermofixed ylempään ja ylimääräisiä hiilihapotettujen johtuen materiaalien MICRO1 ja MICRO AIR CELL, että sulkeminen kiinteät ja garanteed Boa System. VEGA on pyöräilijä kaikkein vaativa, että rotuja tuntikausia ja teeskentelee suurimman hänen kengät asti viime "lentävät".

bikeinn:stä, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia DMT Vega 2.0 Road Shoes tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös DMT:n tuotteita, kuten Vega 2.0 Road Shoes, kuten Miesten kengät kategoriasta pyöräily verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen pyöräily varusteisiin ja tsekkaa myös DMT Vega 2.0 Road Shoes:n asiakasarviot.

Ominaisuudet DMT Vega 2.0 Road Shoes

Kiinnitykset
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up