`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

DMT

DMT Vega 2.0

  • DMT Vega 2.0
  • DMT Vega 2.0

DMT Vega 2.0

Tuotekuvaus DMT Vega 2.0

VEGA on ehdoton innovaatio. Kenkä, joka on syntynyt Italiassa ja kehitetty yhdistämällä materiaalit ja tietävät, miten tekninen urheilullinen. Hoito yksityiskohtia, tyylikäs linja ja puhdas juhlia hienoista ominaisuuksista VEGA: ainoalta hiilikuitu käytössä ilmailu- liiketoimintaa myös, jotta thermofixed ylempään ja ylimääräisiä hiilihapotettujen johtuen materiaalien MICRO1 ja MICRO AIR CELL, että sulkeminen kiinteät ja garanteed Boa System. VEGA on pyöräilijä kaikkein vaativa, että rotuja tuntikausia ja teeskentelee suurimman hänen kengät asti viime "lentävät".

Jos etsit korkealaatuisia Pyöräilykengät tuotteita, siinä tapauksessa Pyöräilykengät täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle DMT Vega 2.0:a, jonka tämänhetkinen hinta on 199.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. bikeinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia pyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan DMT Vega 2.0:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet DMT Vega 2.0

Kiinnitykset
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje