`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

DMT

DMT Vega 2.0

  • DMT Vega 2.0
  • DMT Vega 2.0

DMT Vega 2.0

Tuotekuvaus DMT Vega 2.0

VEGA on ehdoton innovaatio. Kenkä, joka on syntynyt Italiassa ja kehitetty yhdistämällä materiaalit ja tietävät, miten tekninen urheilullinen. Hoito yksityiskohtia, tyylikäs linja ja puhdas juhlia hienoista ominaisuuksista VEGA: ainoalta hiilikuitu käytössä ilmailu- liiketoimintaa myös, jotta thermofixed ylempään ja ylimääräisiä hiilihapotettujen johtuen materiaalien MICRO1 ja MICRO AIR CELL, että sulkeminen kiinteät ja garanteed Boa System. VEGA on pyöräilijä kaikkein vaativa, että rotuja tuntikausia ja teeskentelee suurimman hänen kengät asti viime "lentävät".

DMT Vega 2.0:een kuuluu DMT:n takaama valmistajan takuu. DMT:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme pyöräilytuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. bikeinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Miesten kengät tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Pyöräilykengättuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet DMT Vega 2.0

Kiinnitykset
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje