`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Elite

Elite Arion Digital Smart B+

  • Elite Arion Digital Smart B+
  • Elite Arion Digital Smart B+

Elite Arion Digital Smart B+

Tuotekuvaus Elite Arion Digital Smart B+

Elite Arion Digital Smart B + -rullat ovat täydellinen harrastamaan suosikkiurheilulajiasi kotona, koska sinun ei tarvitse mennä vuorelle tai tielle nauttiaksesi intensiivisestä pyöräilyistunnosta, jolla on vakautta, monipuolisuutta, helppoa asennusta ja kokonaisvaltaista tekniikkaa yhteyden muodostamiseksi matkustaa ympäri maailmaa.

Nämä telat ovat yhteensopivia MTB- ja maantiepyörien kanssa . Niiden teho on 400 wattia nopeudella 35 km / h. Voit hallita vastustusta, nopeutta ja poljinnopeutta ohjelmiston avulla, ja sinulla on vuorovaikutus sovelluksen ja Bluetoothin välillä.

Sisäpyöräily ei ole koskaan ollut niin hauskaa näiden rullapyörien kanssa, jotka tarjoavat mukautettavuuden 10 eri asennossa ja jotka voidaan kääntää 180 ° helppoa säilyttämistä varten. Ne tarjoavat sinulle harjoitussuunnitelman , harjoitustestauksen, kilpailukartat, useita käyttäjiä, videon soittolistan ja mahdollisuuden viedä tulokset.

Ominaisuudet:

Suuri teho: 400 wattia 35 km / h.

Elektronisesti ohjattu magneettiresistanssi, joka perustuu valitun koulutuksen tai kurssin tyyppiin.

Tekniset tiedot:

Kokonaisvuorovaikutus sovelluksen, ohjelmiston, laitteiden kanssa ANT ™ + Trainers (FE C) -protokolla.

Resistanssia ohjataan normaalin ANT + FE C: n (Fitness Equipment Control) profiilin ja Power, Speed ​​& Cadence -tietojen avulla standardin ANT + Power- ja Speed ​​& Cadence -profiileilla.

Virta-, nopeus- ja nopeustiedot lähetetään standardin Power ja Speed ​​& Cadence Bluetooth-palvelun kautta. Resistenssiä hallitaan Bluetooth-laitteen kautta.

Tarkista yhteensopivuus sovelluksen / ohjelmiston valmistajan / tarjoajan kanssa.

Paraboliset rullat lisävarusteiden hallintalaitteiden hallintaan: moderni ja toimiva muotoilu takaa vakauden ja ennustettavuuden myös tehokkaimmissa harjoittelujaksoissa.

Yhteensopiva sekä MTB- että Road-pyörien kanssa: eturullaa voidaan säätää 10 eri asentoon, jotta se sopisi täydellisesti polkupyörän akseliväliin.

Käytännöllinen ja turvallinen: runko sisältää integroidun askelman helpon asennuksen ja irrotuksen.

Pieni jalanjälki: voidaan taittaa 180 °, kun sitä ei käytetä. Erittäin kevyt ja helppo kuljettaa.

Oma E-koulutus sisältää:

Peruskoulutus: jatkuva tehonkoulutus, tasot, esiasetetut ohjelmat.

Koulutustesti: arviointitesti, jonka avulla voit luoda kuukausittaisia ​​henkilökohtaisia ​​sisätiloja koskevia koulutusohjelmia.

Karttakilpailut: luo kilpailuja ympäri maailmaa Google Mapsin avulla.

Useat käyttäjät: sovellus sallii useiden käyttäjien samassa laitteessa.

Helpompi harjoitteluohjelma: kaikki uudet grafiikaneditorit yksinkertaistavat ohjelman luomista.

Videon soittolista: luo soittolista laitteesi videoita.

Jaa tulokset: voit seurata suorituskykyäsi ajan kuluessa, harjoittelutietoja voidaan tallentaa, viedä (CSV-pilkulla erotetut arvot, Strava Tcx -muoto) tai jakaa sosiaalisessa mediassa.


bikeinn:ssa näytämme sinulle kaikki Elite:n Arion Digital Smart B+:n ominaisuudet. pyöräilyverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Elite Arion Digital Smart B+ tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Elite Arion Digital Smart B+ ja voit hyödyntää muita pyöräilyvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Elite Arion Digital Smart B+

Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hienoa kamaa

-

Tämä on ensimmäinen pyörätelani ja rakastan sitä.

Elite arion smart b +

-

Rakastan sitä ensimmäisen pyörätelani. Erinomainen laatu, hyvä hinta ja hyvä toimitus.

Virransyöttö

-

Mikä on paketin teho? se on yhteensopiva Kanadan kanssa (120 V 60Hz) ??

asiantuntijamme vastaavat

Hei, pakkauksessa on vain eurooppalainen virtalähde 230 V.
Terveiset.

Erinomainen

-

Se on loistava tuote, jonka koodit aktivoivat sovelluksia

Paras palvelu

-

Se on todella hämmästyttävä hinta, paras palvelu ja nopea toimitus. Tilasin sen 3/26/19 ja sain toimituksen 4/3/19. Rulla on 99% hyvä, mutta ainoa ei ole Yhdysvaltain virtalähdepistoke virtalähteen paketin sisällä vaan se oli vain euro-tyylinen.

Yhteensopivuus

-

Hyvä, voitteko kertoa, onko se yhteensopiva Zwiftin kanssa ja toimittaa Rio de Janeirossa (Brasilia)? kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Kyllä, Elite Iron on yhteensopiva Zwiftin kanssa. Todella viehättävä on käyttää sitä Zwift-ohjelmistolla, koska se pystyy hallitsemaan tämän pyöräilyrullan kestävyyttä.
Terveiset

Elite digital smart arion b

-

Kouluttaja on hyvin yllättävää koko integraation menestyksellä. Erittäin kevyt runko sopii helposti kauniiseen muotoiluun. Rullat eivät ole liian suuria, mikä ei vaadi kävelyä päästäkseen pyörään. Kaikki on muovia, joten ei ruostetta. Pakkaat, haaroitit, liität ja rullat. Ei kalibrointia, joka kestää 2 tuntia

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje