up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Elite

Elite Arion Turbo Trainer

Elite Arion Turbo Trainer

Elite Arion Turbo Trainer

plus
  • Play videoElite Arion Turbo Trainer
  • Elite Arion Turbo Trainer
  • Elite Arion Turbo Trainer
  • Elite Arion Turbo Trainer

Elite Arion Turbo Trainer

Tuotekuvaus Elite Arion Turbo Trainer

Elite Arion -rulla on suunniteltu sisäpyöräilyharjoitteluasi tai kilpailua edeltäväksi lämmittämiseen kilpailun sijaan, koska se on kevyt, helppo kuljettaa ja erittäin kestävä.

Paraboliset rullat mahdollistavat säätämisen 10 eri asentoon ja minimoivat melun ja renkaan kulumisen. Ne ovat yhteensopivia maastopyörän ja maantiepyörän kanssa ja kaikkien pyöräilyjärjestelmien kanssa, joten voit jakaa tietoa, suunnitella ilmaisia harjoituksia, mitata poljinnopeutta ja rytmiä sekä parantaa suorituskykyäsi.

Nämä pyöräilytelat on valmistettu polyamidista ja lasikuitusta , mikä tekee niistä erittäin kestäviä. Heillä on integroitu alusta, joka helpottaa polkupyörälle nousemista ja laskeutumista. Keveys ja yksinkertaisuus, joten voit keskittyä koulutukseen Roller tasokkaita käytännöllisyys optimaalisen suorituskyvyn ja luotettavuudenOminaisuudet:


- Erittäin kevyt runko (n. 7 kg), erittäin vahva, lasikuituvahvisteisessa polyamidi


- Parabolic rullat, 85mm halkaisijaltaan keskellä ja 100mm sivuilla, on helppo pitää tasapaino polkupyörä


- Suurin valvonta ja helppous polkemisen, pyörän ohjataan kohti keskellä rullan


- Täysin sileä pinta rullien ja yhdiste anti-staattinen muovista melun ja renkaiden kuluminen


- Platform sisällytetty rakenne helpottaa asennusta ja irrotusta


- Yhteensopiva maantie polkupyörää ja MTB-pyörät


- Kompakti ja kokoontaitettava, joten se on helppo varastoida


Tervetuloa Elite Arion Turbo Trainer erikoistarjoukseemme. bikeinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia pyöräilyvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa pyöräilytuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Rollerit.

Ominaisuudet Elite Arion Turbo Trainer

Väri
liitettävyys

Asiakasarvostelut ja kysymykset (19)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Helppo käyttää ja varastoida

-

Erittäin käytännöllinen ja hiljainen. Helppokäyttöinen. Helppo säilyttää. Erinomainen laatu / hinta-suhde. Erittäin nopea toimitus.

Sensaatiomainen

-

Erittäin käytännöllinen tela. Helppo koota ja liukuu erittäin hyvin.

Elite arion -rulla

-

Kaikki erinomainen, erittäin nopea artikkelin toimitus

Hyvä on

-

Hyvä tuote, nopea toimitus. Olen erittäin tyytyväinen.

Erittäin tyytyväinen

-

Erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja toimitukseen (saapuu ennen päivämäärää)

Täydellinen koulutus

-

Tuote täyttää odotukset, sillä on paljon laatua, se antaa mahdollisuuden monipuoliseen ja laadukkaaseen koulutukseen, kiinteän telan edut mielestäni ovat, että se ei vaadi erityistä tapia ja pyörien kuluminen on tasaisempaa ja tasaisempaa, tekniikan parantaminen ja se vaatii tasapainon ylläpitämistä.

Kaksinkertainen tunne

-

Erittäin hyvä, koska kun kirjoitan otsikkoon, minulla on kaksinkertainen tunne, tuote on erinomainen ja edullinen, mutta on, että olen saanut sen kuukauden ja 25 päivän kuluttua tilauksesta, ja se sanoi, että sitä oli varastossa . Halusin keskeyttää ostoksen, kun he ilmoittivat minulle saapuvansa. Sano myös, että kuusiokoloavain, jonka se tuo rullien liikuttamiseen, on vähän heikko. Loput hyvin onnellisia.

Upea tuote

-

Ostetaan lukituksen aikana. Erinomainen kauppa ja moitteeton toimitus. Erittäin kevyet ja mukavat rullat avata ja sulkea. Helppo käyttää, 5 minuutissa olet jo täysin sopeutunut. Koska sinulla ei ole asetettavaa vastusta, sinun on tehtävä ketteryyden harjoittelu, mutta vaihdelaatikolla pelaamalla voit nousta sykkyyn hyvin. Erittäin meluisa mtb-renkaissa, jopa matalalla profiililla. Suositellaan liukasrenkaille tai omistettu rulloille.

Elite arion

-

Erittäin käytännöllinen ja taitettava tela sen säilyttämistä varten, se vie vähän tilaa, se on hiljainen rullatessaan. On vaikeaa, kun ajat ensimmäistä kertaa kerralla kestämään vakautta. Mutta 30 minuutin kuluttua olet valmis siihen helposti. Olen tyytyväinen ostokseen ja se on hiljainen. Polkupyörälläni kuljettavien anturien avulla voin tehdä laadukkaan harjoituksen.

Erinomainen fyysiseen kunnossapitoon !!

-

Olen tyytyväinen tuotteeseen. Se on laadukas tuote. Ppion aikana se pelottaa hiukan leikkausta, mutta parissa harjoituksessa onnistun tekemään jatkuvan rullan 10-15 minuuttia, kunnes suoritan 45 minuutin istunnon. Bikeinn on ollut vakava yritys ja toimittanut rullan aikataulussa. Erittäin hyvä !!!! Olé !!!!

Airon-tela

-

Erinomainen rulla. Nastarenkaalla varustetulle MTB: lle se aiheuttaa paljon melua.

Molt bon producte

-

Upea tuote!

Erinomainen hinta ja tuote

-

Ostin nämä ilmaiset rullat tätä peitettävää hätäkautta varten varten. joten käytin niitä paitsi klassiseen käyttöön lämmitykseen myös koulutukseen. 20 päivän käytön jälkeen voin sanoa olevani erittäin tyytyväinen: käytän niitä maastopyörällä, jonka koko on l ja 29 "pyörillä, eikä ole ongelmia. Ne auttavat minua kehittämään tasapainoa ja tekemään harjoituksia lisäämällä / vähentämällä vaivaa. Selvästi Ne, jotka ovat todella koulutettuja, eivät voi simuloida jyrkkiä nousuja, joiden polkintotaajuudet ovat alle 50/60 rpm ja joiden voima on suurempi kuin 250/300 W. Tästä syystä on tarpeen keskittyä tuotteisiin, jotka eivät kuulu vapaateräluokkaan.

Hyvää vastinetta rahalle

-

Vakaa ja käytännöllinen rulla.

Laatu erittäin hyvä hinta.

-

Se on erittäin hyvin rakennettu ja erittäin kevyt rullaustela. Hieman yli 5 minuutissa. sinä pysyt siinä jo ilman vaikeuksia. Erittäin nopea toimitus ja erittäin tiukka hinta.

Erittäin tyytyväinen ostokseen

-

Täydellinen näihin karanteenipäiviin, erittäin käytännöllinen ja helppo käyttää.

Erittäin hyvä tuote

-

Houkutteleva hinta ja todella nopea toimitus. Tela erittäin laadukkaita, vakaita ja hyviä materiaaleja. Erittäin käytännöllinen lämmittämiseen.

Voinko käyttää sitä pyöräni kanssa?

-

Pyöräni on r700; Toimiiko tämä tela pyörälleni?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, tämä tuote on yhteensopiva Canondale R700: n kanssa.
Terveiset.

Siitä on prosenttiosuus?

-

Erinomainen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up