up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Elite

Elite Qubo Fluid Turbo Trainer

Elite Qubo Fluid Turbo Trainer

Elite Qubo Fluid Turbo Trainer

plus
  • Play videoElite Qubo Fluid Turbo Trainer
  • Elite Qubo Fluid Turbo Trainer
  • Elite Qubo Fluid Turbo Trainer
  • Elite Qubo Fluid Turbo Trainer

Elite Qubo Fluid Turbo Trainer

Tuotekuvaus Elite Qubo Fluid Turbo Trainer

Elite Qubo Fluid tarjoaa sinulle uuden ja jännittävän kokemuksen sisäpyöräilystä , jossa voit nauttia viihdyttävistä reiteistä, melusta ja jakaa tietoa harjoittelustasi.

Tämä pyörätela sopeutuu takapyörään helposti ja nopeasti, ja siinä on vipu lukitakseen sen. Ne ovat yhteensopivia maastopyörän ja maantiepyörän kanssa ja myös Misuro B + -järjestelmän kanssa, joka antaa sinulle kaiken informaation harjoittelustasi, nopeudesta ja rytmistä sekä mukautuu moniin sovelluksiin.

Takarullan joka sallii liikkeen on tehty Elastogel, erittäin kestävä polyuretaanista valmistettu yhdiste ja testattu Elite. Sileä ja epästaattinen alusta vähentää melua ja estää renkaan kulutusta. Nämä rullapyörät tukevat pyöriä 20 ”- 29” ja niitä on helppo kuljettaa ja taittaa varastointia varten. Öljy upotettava rulla, joka mahdollistaa suuren vastuksen myös pienillä nopeuksilla.

Nopea aloitus ilman kalibrointeja järjestelmä ottaa painosi ja mukautuu automaattisesti.

Ainutlaatuisen järjestelmän ansiosta polkupyörän runko liikkuu simuloituna tienkäyttäytymistä.

Siinä on sileä ja anti-staattinen muovipinta, joka vähentää melua ja renkaiden kulumista.

Polkupyörä voidaan sitoa ja vapauttaa yksinkertaisella toiminnolla.

Tela voidaan taittaa varastointia varten.


bikeinn:stä, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Elite Qubo Fluid Turbo Trainer tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Elite:n tuotteita, kuten Qubo Fluid Turbo Trainer, kuten Koulutus ja kilpailu kategoriasta pyöräily verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen pyöräily varusteisiin ja tsekkaa myös Elite Qubo Fluid Turbo Trainer:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Elite Qubo Fluid Turbo Trainer

Väri
liitettävyys

Asiakasarvostelut ja kysymykset (22)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvää vastinetta rahalle !!

-

Erittäin hyvä tuote! Mitään ei käytetä kalliimpaan kotikoulutukseen !! Nopea vastaanotto!

Erittäin hyvä tuote

-

Laadukas tuote, toimitetaan erittäin nopeasti, suosittelen!

Todella hyödyllinen

-

Tämän työkalun ansiosta voit jatkaa harjoittelua, vaikka pakotettaisiin lukittumaan kotiin. Okei mihin tahansa pyörään. Renkaita, joiden kulutuspinta on sileä, tulisi käyttää, jotta ne eivät ole meluisia. Jos sinulla on levyjarru, takapyörän adapteritappi on ostettava erikseen. Olen erittäin tyytyväinen. Kiitos

Elite qubo nesterulla

-

Erittäin tyytyväinen ostokseen. Totuus on, että olemme käyttäneet sitä joka päivä kahden ihmisen käytössä ja se toimii erittäin hyvin, se ei aiheuta melua, vastus hallitaan nostamalla tai laskemalla hammaspyöriä. Se on hyvä koulutus ja totuus on, että olemme erittäin onnellinen. kokoonpano on helppoa eikä siinä ole vaikeuksia. Jotta jotakin vakavaa heikentäisi painoa, sitä ei ole kovin kevyt kuljettaa, mutta lopuksi annamme sille 10

.

-

Peloin, kun näin laatikon iva-käärettynä, mutta kun pakkasin sen ja näin kaikki osat hyvässä kunnossa, koonnin kaiken ja se oli oikein; ensimmäiset testit erittäin todellisella tunteella.

Elite qubo nesterulla

-

Aluksi kun yritin sitä maastopyörällä, se melkein melua, oli vaikea poljettaa ja sitten ajattelin olevan viallinen. Osta erikoisrengas rullalle ja kaikki on täydellistä, voin kuunnella musiikkia matkapuhelimella ja antaa sille ruoko, joka ei melkein aiheuta melua, olen iloinen tuotteesta. Tietenkin, jos et ole tehnyt minun kaltaista rullaa alussa, se maksaa vähän, mutta muutaman viikon harjoittelun jälkeen huomaat enemmän voimaa jaloissa.

Elite qubo neste

-

Kaikki oikein ja sanoen, että verkossa lain päivämäärän 9-10 ja sain sen 18: lla, mutta ongelma on MRW: ssä, jos on totta, että olemme vaikeina aikoina ja ovat kylläisiä, mutta valitan MRW: stä, että ennen kaikkea tyttö vihreästä hieman vakava ja soitat. ja kukaan ei ilmesty, mutta uskon, että se ei ole hyvä aika heille joko bikeinn super hyvä, kaikki oikein.

Qubo eliittitela

-

Erittäin hyvä tuottaja. Helppo koota, vaikka joudut vain asentamaan telan vastusosan. Se aiheuttaa vähän melua ja totuus on, että se kouluttaa sitä hyvin. Varastointia varten se vie vähän tilaa ja pysyy pystysuunnassa taitettuna.

Kuinka voimaa hallitaan

-

voitko kertoa millä mekanismilla vastus hallitaan

asiantuntijamme vastaavat

Hei, tällä telalla on säädetty vastus automaattisesti, se riippuu painostasi ja ajonopeudestasi.
Terveiset.

Elite qudo-neste

-

Huomenta, tässä tuotteessa anturi on sisällytetty, jotta se voidaan yhdistää alustoihin? vai eikö sitä tarvitse kytkeä? kiitos u

asiantuntijamme vastaavat

Hei, joudut ostamaan poljinnopeuden ja nopeuden anturit erikseen.
Terveiset.

Yhteys bkooliin

-

Voidaanko rulla kytkeä Bkool-alustaan?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, tarvitset poljinnopeuden ja nopeusanturin yhteyden muodostamiseksi Bkooliin, Zwiftiin ....
Terveiset.

Elite qubo neste

-

Erittäin hyvä tela, helppo koota, käytännöllinen. Parempaa käyttää sitä etupyörän tuella, jotta se olisi vakaampi, jos seisot. Palvelu ja toimitus ovat moitteettomia. Ne eivät sisällä toimituskuluja

Elite qubo neste

-

Erinomainen tuotteen laatu / hinta. Nopea palvelu.

Lisälaitteet

-

Onko etupyörän tuki tarpeen? Voinko käyttää sitä MTB: llä sileillä renkailla? Kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei, ei ole välttämätöntä, mutta suosittelemme sitä parempaan sijaintiin.
Terveiset.

Toimiiko se 29 "mtb: llä?

-

Olen erittäin kiinnostunut, mutta se toimii 29 "mtb: llä? Pyörässä on takapyörän akseli pikakiinnityksellä, se mukautuu rullakiinnityspisteisiin? Kiitos vastauksesta

asiantuntijamme vastaavat

Hei, 29 tuuman pyörä voidaan asentaa siihen.
Sinun on ostettava erillinen sovitin pyörän muuttamiseksi 12x142 mm: stä 10x135 mm: n järjestelmään (QR).
Terveiset

Elite qubo neste

-

Tela tekee työnsä poikkeuksellisen hyvin. Upea tuote edulliseen hintaan. Laakeri on täydellinen päivä ovella ..

Mukava, kevyt ja vähän meluisa

-

Se on ensimmäinen rulla, joka minulla on, ja pidän siitä, että se on melko hiljainen. Se on helppo koota ja tyylikkäästi suunniteltu. Se ei paina paljon ja voidaan taittaa hyvin varastointia varten. Tarpeeksi tehokas useimmille kuolevaisille, antaa sinun käyttää tarpeeksi wattia suorittaaksesi hyvän harjoituksen,

Im-prezionante

-

Yksi rullaluoli ja yksi huoltokierros Bikeinniltä. Tilasin sen keskiviikkona karanteenin aikana ja se saapui perjantaiaamuna, ja torstai oli loma. Vaikuttava.

Hyvä tuote

-

Se täyttää odotukseni ja ei käytännössä tee melua. täydellinen

Elite qubo neste.

-

Upea hankinta, erittäin hyvä tunne pyörällä ja kokoaminen erittäin nopea. Toimitus oli erittäin nopea ja hyvässä kunnossa.

Levyjarrut

-

Hei. Toimiiko se levyjarrupyörän kanssa?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, se toimii kaikenlaisilla jarruilla.
Terveiset.

Elite qubo neste

-

Tämä on todella loistava pala .... erittäin kevyt ja super vakaa. suuri rulla ominaisuuksia.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up