up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Elite

Elite Sterzo Smart Support

plus
  • Play videoElite Sterzo Smart Support
  • Elite Sterzo Smart Support

Elite Sterzo Smart Support

Tuotekuvaus Elite Sterzo Smart Support

Yhteistyössä Zwiftin kanssa Elite julkaisi Sterzo Smartin yksinomaan Zwift-yhteisön käyttäjille. Jotta voisit käyttää Sterzo Smartia, sinun on vain asetettava pyöräsi ohjauslevylle ja liitettävä yksikkö Zwiftiin! Yhdistämällä ohjelmiston Bluetoothin kautta, Sterzo Smart muodostaa yhteyden Zwiftiin, jotta voit hallita avatariasi näytöllä, ohittaa muita pyöräilijöitä ja sijoittaa itsesi valjastamaan luonnoksen.Tilaa nyt oma Elite Sterzo Smart Support:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Elite Sterzo Smart Support:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Elite Sterzo Smart Support:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 78.49 $. Suuresta Lisätarvikkeet tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Elite Sterzo Smart Support

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Lisävaruste rullalle

-

Se on ihanteellinen lisävaruste, joka tekee sisätiloista miellyttävämmän, käytän Zwiftia, se oli helppo yhdistää ja asentaa, hauskempaa MTB-reiteillä

Ihanteellinen lisävaruste telalle

-

Se on lopullinen lisävaruste Zwiftin rullaistunnoille, helppo linkittää ja konfiguroida, sen avulla voidaan jäljittää käyrät, mikä tekee kokemuksesta paljon todellisemman erityisesti MTB-reitillä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up