`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Elite

Elite Sterzo Smart Support

  • Elite Sterzo Smart Support
  • Elite Sterzo Smart Support

Elite Sterzo Smart Support

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Elite Sterzo Smart Support

Yhteistyössä Zwiftin kanssa Elite julkaisi Sterzo Smartin yksinomaan Zwift-yhteisön käyttäjille. Jotta voisit käyttää Sterzo Smartia, sinun on vain asetettava pyöräsi ohjauslevylle ja liitettävä yksikkö Zwiftiin! Yhdistämällä ohjelmiston Bluetoothin kautta, Sterzo Smart muodostaa yhteyden Zwiftiin, jotta voit hallita avatariasi näytöllä, ohittaa muita pyöräilijöitä ja sijoittaa itsesi valjastamaan luonnoksen.Jos etsit Elite Sterzo Smart Support:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Koulutus ja kilpailu tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Lisätarvikkeet erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Lisätarvikkeet on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Elite Sterzo Smart Support

Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Lisävaruste rullalle

-

Se on ihanteellinen lisävaruste, joka tekee sisätiloista miellyttävämmän, käytän Zwiftia, se oli helppo yhdistää ja asentaa, hauskempaa MTB-reiteillä

Ihanteellinen lisävaruste telalle

-

Se on lopullinen lisävaruste Zwiftin rullaistunnoille, helppo linkittää ja konfiguroida, sen avulla voidaan jäljittää käyrät, mikä tekee kokemuksesta paljon todellisemman erityisesti MTB-reitillä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje