up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Elite

Elite Sterzo Support

plus
  • Play videoElite Sterzo Support
  • Elite Sterzo Support

Elite Sterzo Support

Tuotekuvaus Elite Sterzo Support

Elite Sterzo etupyörätuki ohjaustoiminnolla on kätevä lisävaruste polkupyöränvalmentajalle.

Etupyörän tuella varmistat, että etupyörä pysyy paikallaan ja että sinulla on vakaa "ajoasento".
Tämän etupyörätuen erityispiirre on se, että osa, johon etupyörä on asennettu, mutta joka on kiinnitetty yhteen paikkaan.
Tämä varmistaa, että sinulla on melkein tunne, että ohjaat todella heiluttaessasi.
Tuo ulkokokemus entistä vakaammaksi ajokäyttäytymiseksi samalla kun voit ohjataTutustu nyt kaikkiin Koulutus ja kilpailu tuotteisiimme, jotka löydät bikeinn:sta, kuten Elite Sterzo Support. Osta nyt Elite Sterzo Support ja säästä paljon puhdasta rahaa Lisätarvikkeet tuotteista. Lisäksi, Elite-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että pyöräilyverkkokaupastamme voit löytää Elite Sterzo Support:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? bikeinn:n Koulutus ja kilpailu tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Elite Sterzo Support

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up