`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Elite

Elite Tri Box Traithlon Special

  • Elite Tri Box Traithlon Special
  • Elite Tri Box Traithlon Special
  • Elite Tri Box Traithlon Special

Elite Tri Box Traithlon Special

Tuotekuvaus Elite Tri Box Traithlon Special

Elite Tri Box Triathlon -reppu on suunniteltu kattamaan täysin edistyneen urheilijan tarpeet, koska se tarjoaa käytöllesi neljä tapaa ja kun haluat varastoida sen, sinulla on myös se etu, että se on taitettava ja helposti puristettava .

Tämän Elite-laatikon avulla voit kuljettaa sitä STANDARD MODE -tilassa , mikä on yleisintä heikosti aktiivisille urheilijoille, koska se antaa yläkannessa aukon, josta löydät laajan ja jaetun tilan pyöräily- ja kilpakassille. Laajenna se niin, että siinä on kaikki käsillä.

Tämän ammattiurheilijoille tarkoitetun reppun PRO-moodissa voit asettaa kengät pyörälle ja jättää kilpakengät laatikon eteen. LITE-TILA antaa sinulle nopean siirtymisen pienissä tiloissa, kun voit poistaa yläkannen ja sijoittaa sen alapuolelle, jolla säästät tilavuutta alueelle.

Viimeiseksi, PRO LITE MODE on täydellinen edistyneille urheilijoille, joilla on vain vähän tilaa, jolloin voit vain avata yhden kenkälaukkuista ja poistaa puolet laukusta sijoittaaksesi sen alapuolelle, mikä vähentää huomattavasti äänenvoimakkuutta.

Tämä triatlonreppu sisältää pyyhen mukavaan siirtymiseen ja sisälaukun erottamaan märät vaatteet kuivista vaatteista.

Tri Box voidaan käyttää 4 eri tavalla, joka perustuu urheilijan erityisvaatimuksia tai ominaisuudet siirtymäalueen (käytetään mukaisesti kilpailun sääntöihin):

Ominaisuudet:

Standardi "Setup:

ihanteellinen triathlonisteille jotka eivät osallistua lukuisiin tapahtumiin, mutta silti mieluummin säilyttää orga- nisaation heidän vaihteella. Avaa vain yläluomi vuorotellen, irrota 2 pussit (pyöräily ja kilpa pussit) ja ripustaa ne edessä Tri Box niiden tarranauhoin, ja kaikki pyydykset on siististi järjestetty

PRO "Setup:

ihanteellinen pro triathlonisteille jotka täytyy valmistella siirtymistä vyöhyke mahdollisimman nopeasti. Avaa vain yläluomi vuorotellen, irrota 2 pussit (pyöräily ja kilpa pussit), poista T1 pussi, roikkua pyöräilykenkien polkupyörän, aseta tyhjä T1 kenkä laukku ja ripustaa T2 kenkä kuljettaa kilpa laukku edessä Tri Box

LITE "setup:

erittäin hyödyllinen, kun siirtyminen alue on ahdas. Poista vain ylempi kansi ja aseta se pohjalle, irrota 2 pussit (pyöräily ja kilpa pussit) ja aseta ne eteen Tri Box, pura 4 sivuvetoketjut puoliväliin ja taita niiden sivut sijoittamalla niiden reunat kannen aikaisemmin sijoitettu pohjalle. Tämä puolittaa pussin volyymi mutta silti sallii kaikki pyydykset järjestetty siisti ja tehokkaasti

LITE PRO "Setup:

suunniteltu edistyneille triathlonisteille jotka eivät löydä tarpeeksi tilaa siirtymäalueella. Poista vain ylempi kansi ja aseta se pohjalle, irrota 2 pussit (pyöräily ja kilpa pussit), poista T1 pussi, roikkua pyöräilykenkien polkupyörän, aseta tyhjä T1 kenkä laukku ja ripusta T2 kilpa pussin edessä Tri Box. Sitten vain pura 4 sivuvetoketjut puoliväliin ja taita niiden sivut sijoittamalla niiden reunat kannen aiemmin sijoitettu pohjalle. Tämä luo vähemmän sotkua, mutta silti tehokkaasti järjestää vaihdetta nopeaan käyttöön

Helppo kuljettaa:

Tri Box voidaan kuljettaa kuin reppu siirtyminen alueelle (tai pois polkupyörän) säilyttäen siisti orga- nisaation sisällön. Aviod sekaannusta liian usein tapahtuu siirtyminen.

Täysin kokoontaitettava:

kun sitä ei käytetä, Tri Box voi olla täysin luovutetuksi unzipping vetoketjut täyteen, jotta voidaan vähentää irtotavarana 1/3 verrattuna, kun se on käytössä, joka on kätevä matkoilla, kotona tai pukuhuoneessa . Sisätasku Optimization: kaksi sisäistä erottimet järjestää materiaaleja ja erillinen märkä

Shoe kuljettavat Bag:

Tri Laatikko sisältää kaksi tukeva ja käytännöllinen pussien taittaa yhtenä ja järjestää kengät yksinkertainen, käytännöllinen ja intuitiivinen tapa vähentää siirtymäajat. Se sisältää myös pyyhkeen, kiinnitetty pussiin tarranauhojen, kuivata jalat aikana transitionis tarvittaessa.

Gear Bag:

Tri Box sisältää nopeasti taitettava vaihde laukku, joka tallentaa märkä tai kuiva vaihde.


Jos etsit Elite Tri Box Traithlon Special:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Laukut tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Reput erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Reput on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Elite Tri Box Traithlon Special

Sukupuoli
Ikä
Tilavuus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Ei voi odottaa tämän tuotteen käyttöä

-

Erinomainen laatu ja toiminnallinen Toimitetaan ajallaan juuri ennen kisani :)

Elite tri box

-

Huipputuote. Käytännöllinen ja hyvin tehty. Toimitus nopea ja luotettava. Onnellista jälleen

Erinomainen!

-

Suuri tuotteen laatu. Toimiva.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje