`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Endura

Endura SingleTrack II

Endura SingleTrack II

  • Endura SingleTrack II
  • Endura SingleTrack II
  • Endura SingleTrack II
  • Endura SingleTrack II

Endura SingleTrack II

Tuotekuvaus Endura SingleTrack II

Kevyet muotinrakentaminen Goggle Friendly Visor laajalla säätöalueella Suuret tuulet, mukaan lukien ylhäällä "ilmanotto" -vyöhyke Lisääntynyt ilmavirta Sisäiset ilmavirta-kanavat Suora ilma kautta pääpärä Yksi käsi Micro Adjustment Fit System Antibakteerinen nopea Wicking padding kattaa Endura's Crash korvaaminen politiikan ja Endura Tuotteen takuu Certified To Ce Standard En1078 + A1 02/2013.EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

bikeinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia pyöräily tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Endura SingleTrack II? Olet onnekas, sillä bikeinn:ssä, Suojaukset katalogissa ja Kypärät kategoriassa, tarjoamme muita pyöräily tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Endura SingleTrack II

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje