`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Ergon

Ergon SM E-Mountain Sport

Ergon SM E-Mountain Sport

Ergon SM E-Mountain Sport

Ergon SM E-Mountain Sport

Ergon SM E-Mountain Sport

  • Ergon SM E-Mountain Sport
  • Ergon SM E-Mountain Sport
  • Ergon SM E-Mountain Sport
  • Ergon SM E-Mountain Sport
  • Ergon SM E-Mountain Sport
  • Ergon SM E-Mountain Sport

Ergon SM E-Mountain Sport

Tuotekuvaus Ergon SM E-Mountain Sport

E MTB: n erityinen mukavuussatula miehille. Räätälöity pitkään pidettyyn kiipeilyyn ja erityisesti jyrkkiin nousuihin. Muoto vastaa miesten anatomiaa, lievittää perineal-aluetta ja estää tehokkaasti epämukavuutta. Sisältää dynaamisen mukavuuden pehmusteen ja ramppaavan hännän, jonka ympärysmitta on fl, ja jossa on suuri liikkumisvapaus, kun se on kohtalaisen kallistettu maastopyörille tyypillinen ratsastusasento. OrthoCell®-istuimien sisääntuloaukot tuottavat parhaan mahdollisen painejakauman - innovatiivinen OrthoCell®-materiaali takaa maksimaalisen nollausvoiman ja on myös kestävämpi ja kevyempi kuin geeli. Liukuva ks anks auttaa vähentämään kitkaa polkemisen aikana.

Taka-luiska tukee ratsastajaa paremmin jyrkissä ylämitatilanteissa istuessaan. Satulan ääriviivat helpottavat siirtymistä alamäkeen asentoon satulan takana. V-muoto tarjoaa myös vapaan liikkuvuuden leveiden ks-ankien yli pehmustettuun nenään asti, mikä on tärkeää erityisesti jyrkän nousun kannalta.

Nimi: SM E Mountain Sport Men

Käyttö: E MTB

Paino: n. 335 g *

Koko: S / M, M / L

Väri musta

Shell: Nylon Composite

Rautatie: CroMo

Kansi: Mikrokuituliina

Pehmusteet: Orthopedic Comfort Foam, jossa OrthoCell® Inlays

Sukupuoli: miehiä

Jos haluat tietää, mikä Ergon-satula sopii parhaiten tarpeisiisi, tutustu seuraavaan linkkiin: http://ergonbike.com/fi/product.html?a=saettel


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Ergon SM E-Mountain Sport:n! bikeinn:ssa kaikilla Polkupyörän osat tuotteillamme on täysi Ergon:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi pyöräilyverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista pyöräilyyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Ergon SM E-Mountain Sport kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Ergon SM E-Mountain Sport

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (13)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä satula

-

Hyvä tuote mukava istuin pidemmilläkin matkoilla hyvä hinta/laatu suhde

Arvostelu

-

Ergon - teit todella hyvää työtä !!! Rakastan uutta istuintani ja nautin ratsastaa e-MTB paljon enemmän. Kiitos

Ergonominen satula

-

testattu 60 km: n reitillä, erittäin hyvä suositeltava satula.

Upea satula

-

Kokeiltuaan kuorma satulaita useille pyöräille, joista osa tuntui hyvältä muutaman ensimmäisen ajotunnin, tämä satula on tuntunut hyvältä alusta alkaen ja tuntuu silti hyvältä 3-4 tuntia matkalle. Tilasin m / l satulan. hyvä leveys ja pituus, innolla monia mukavia ratsastustunteja

Paras istuin

-

Minulla on ollut monia mukavia istuimia, mutta ne kaikki tarvitsevat pienen tauon, mutta tämä ERGON-istuin oli mukavin istuin, mitä minulla on koskaan ollut, ja se voi mennä suurille etäisyyksille ensimmäisestä päivästä, jolloin minulla oli. Maksoin paljon rahaa saadaksesi korkean profiilin satulan asennettuna yhtenä päivänä, ja kun menin ratsastamaan, en voinut odottaa saapumistani kotiin ottaakseni sen pois. Se oli myös 150. Tämä ERGON oli halvempaa, enkä koskaan halua ottaa sitä pois. Kiitos BIKEINN.com hyvästä palvelusta.

Selkeä millora

-

SULATUSKOODI, HUOMAA MOLTA MILLORA EDELLISEN MITON KOHTA

Suuret satulat

-

Minulla oli tuskaa istua luissa. Mutta tämän kanssa tunnen nyt olevani paljon parempi

Vau....

-

Fantastinen satula on vain toistaiseksi ajeltu kahdesti, kun kiipesin emtb-pyörälleni, satula oli minulle parhaimmillaan.

Erityinen

-

Erittäin hyvin suunniteltu ja erityinen satula e-pyörille. Muissa maissa, kun olet yli kaksi tuntia ajoa, sinulla on epämukavuutta, Ergonin tapauksessa ei ole mitään ongelmaa.

Sillin

-

Mukava ja erittäin tasapainoinen satula, vapauttaa painetta eturauhasen alueelle.

Erittäin mukava

-

Kolmen poistumisen jälkeen tästä satulasta olen mukautunut täydellisesti ja olen erittäin mukava pitkien reittien jälkeenkin. Hyvä hinta, hyvä hinta

Ergo satula

-

Täydellinen. Ennen ensimmäistä käyttökertaa sinun ei tarvitse mukautua. Onnistunut osto

Mikä satula

-

Täysin puhallettu pois tästä satulasta. Ei voi uskoa eroa tämän ja varastotuotteen välillä. Et valitettavasti osta tätä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje