`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Ergon

Ergon SM E-Mountain Sport

Ergon SM E-Mountain Sport

Ergon SM E-Mountain Sport

Ergon SM E-Mountain Sport

Ergon SM E-Mountain Sport

  • Ergon SM E-Mountain Sport
  • Ergon SM E-Mountain Sport
  • Ergon SM E-Mountain Sport
  • Ergon SM E-Mountain Sport
  • Ergon SM E-Mountain Sport
  • Ergon SM E-Mountain Sport

Ergon SM E-Mountain Sport

Tuotekuvaus Ergon SM E-Mountain Sport

E MTB: n erityinen mukavuussatula miehille. Räätälöity pitkään pidettyyn kiipeilyyn ja erityisesti jyrkkiin nousuihin. Muoto vastaa miesten anatomiaa, lievittää perineal-aluetta ja estää tehokkaasti epämukavuutta. Sisältää dynaamisen mukavuuden pehmusteen ja ramppaavan hännän, jonka ympärysmitta on fl, ja jossa on suuri liikkumisvapaus, kun se on kohtalaisen kallistettu maastopyörille tyypillinen ratsastusasento. OrthoCell®-istuimien sisääntuloaukot tuottavat parhaan mahdollisen painejakauman - innovatiivinen OrthoCell®-materiaali takaa maksimaalisen nollausvoiman ja on myös kestävämpi ja kevyempi kuin geeli. Liukuva ks anks auttaa vähentämään kitkaa polkemisen aikana.

Taka-luiska tukee ratsastajaa paremmin jyrkissä ylämitatilanteissa istuessaan. Satulan ääriviivat helpottavat siirtymistä alamäkeen asentoon satulan takana. V-muoto tarjoaa myös vapaan liikkuvuuden leveiden ks-ankien yli pehmustettuun nenään asti, mikä on tärkeää erityisesti jyrkän nousun kannalta.

Nimi: SM E Mountain Sport Men

Käyttö: E MTB

Paino: n. 335 g *

Koko: S / M, M / L

Väri musta

Shell: Nylon Composite

Rautatie: CroMo

Kansi: Mikrokuituliina

Pehmusteet: Orthopedic Comfort Foam, jossa OrthoCell® Inlays

Sukupuoli: miehiä

Jos haluat tietää, mikä Ergon-satula sopii parhaiten tarpeisiisi, tutustu seuraavaan linkkiin: http://ergonbike.com/fi/product.html?a=saettel


Tutustu nyt pyöräily valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Ergon-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. bikeinn:sta, omasta pyöräily verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Ergon tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Ergon SM E-Mountain Sport. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Ergon SM E-Mountain Sport

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin mukava

-

Kolmen poistumisen jälkeen tästä satulasta olen mukautunut täydellisesti ja olen erittäin mukava pitkien reittien jälkeenkin. Hyvä hinta, hyvä hinta

Ergo satula

-

Täydellinen. Ennen ensimmäistä käyttökertaa sinun ei tarvitse mukautua. Onnistunut osto

Mikä satula

-

Täysin puhallettu pois tästä satulasta. Ei voi uskoa eroa tämän ja varastotuotteen välillä. Et valitettavasti osta tätä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje